Ovratni trakovi in trak za ključe - unikatna poslovna darila

Ovratni trakoviČe želite poskrbeti za čim boljšo identifikacijo in čim večjo varnost v vašem podjetju ali organizaciji, je naše podjetje - ID Shop d.o.o. - pravi naslov za vas. S svojo proizvodnjo, storitvami in produkti vam ponujamo celovite rešitve na področju izdelave in tiskanja vseh vrst kartic - na voljo so vam klasične pvc in magnetne kartice, pa tudi pametne kartice različnih tehnologij. Za lažje nošenje in bolj praktično shranjevanje so vam na voljo tudi priročni dodatki - naš prodajni program sestavljajo bogata izbira etuijev, jo-jo obeskov in priponk ter vedno bolj priljubljeni ovratni trakovi.

Ovratni trakovi so vse bolj priljubljeni predvsem zaradi modernega načina nošenja, pa tudi zaradi pestre izbire dodatkov. Z nošenjem kartice, pripete na ovratni trak, boste poskrbeli, da bo vaša kartica na vidnem mestu in dobro zavarovana pred škodljivimi dejavniki. Poleg tega so promocijski ovratni trakovi lahko odlična in unikatna poslovna darila, podobno kot na primer darilne kartice z unikatnim potiskom.

Ovratni trakOvratni trakOvratni trakOvratni trak

Ovratni trakovi z dodatki - moderen način nošenja identifikacije

Ovratni trak je lahko opremljen s številnimi praktičnimi dodatki. Z GSM-nosilcem in vrvico na koncu traku bo vaš mobilni telefon vedno pri roki. Ovratni trakovi imajo lahko na zaključku tudi karabin, ki je namenjen pripenjanju na plastične ovitke z luknjicami ali neposredno na kartice z luknjo. Pvc sponka pa omogoča odpenjanje spodnjega dela traku. Kadar menite, da bi pri uporabi ovratnega traku lahko prišlo do neprijetnega ovijanja okoli vratu, pa je odlična rešitev varnostna sponka. Ponekod je ta že kar obvezen dodatek za ovratni trak.

Na zaključku traku je lahko tudi jo-jo obesek ali kovinski krogec za ključe. Tako nam ovratni trak služi tudi kot krajši ali daljši obesek za ključe. Na trak pa lahko všijemo še kakšen pripomoček - na primer kovinski ali plastični odpirač za odpiranje steklenic.

Med unikatna poslovna darila lahko štejemo tudi USB trak. USB trakovi so postali najnovejši trend in kot zelo priljubljeno, praktično in inovativno darilo so namenjeni predvsem šolam, podjetjem in raznim organizacijam.

Ovratni trakOvratni trakOvratni trak
Kakovostno izdelani in potiskani ovratni trakovi

Nudimo vam kakovostno izdelane potiskane in nepotiskane ovratne trakove v različnih širinah, barvah, materialih ter z različnimi načini pripenjanja. Izdelamo vam lahko tudi ovratni trak iz okolju prijaznih materialov. Naj bodo unikatno potiskani ovratni trakovi vaša unikatna poslovna darila.


ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: