Ključavnica na kodo - varna in enostavna rešitev odklepanja

Marsikomu se je že zgodilo, da je prišel domov, pred vhodnimi vrati pa ugotovil, da je pozabil ključ. Takrat je zagotovo pomislil tudi na to, kako bi se v prihodnje izognil tej težavi. Zanesljivo in učinkovito rešitev predstavlja elektronska ključavnica na kodo, ki za odklepanje vrat ne potrebuje klasičnega mehanskega ključa. Vrata lahko odklenemo z vnosom kode na tipkovnico, ki se nahaja na zunanji strani vrat. Poleg vnosa kode je še vedno mogoče tudi odklepanje s ključem. Hkrati pa elektronska varnostna ključavnica omogoča tudi odklepanje vrat s pomočjo ID izkaznice, obeska ali zapestnice (RFID), prstnega odtisa ali katere druge biometrične značilnosti, na kateri se nahajajo podatki o dostopu. Kadar uporabnik uporablja kartico, jo denimo samo približa čitalcu, ki prebere informacije na kartici.

Ključavnica na kodoV podjetju ID Shop vam ponujamo sistem ključavnic, ki v vseh okoliščinah zagotavlja zanesljivo zaščito, obenem pa omogoča širitev sistema in integracijo z mehanskim sistemom ključavnic. Modularno zasnovane mehatronične ključavnice za vrata z digitalnim cilindrom so usmerjene v prilagodljivost, varnost in enostavno dodeljevanje pravice do dostopa. Ker se zavedamo, da je izbira ustreznega sistema zaklepanja danes vse prej kot lahka, smo za lažji in hitrejši pregled nad varnostnimi sistemi zaklepanja razvili varnostno piramido, ki je sestavljena iz štirih varnostnih nivojev. Višji kot je potreben nivo varnosti, boljša je zaščita proti kopiranju ključev.

Elektronske ključavnice za vhodna vrata zagotavljajo tudi kontrolo dostopa

Elektronska varnostna ključavnica omogoča udobno in učinkovito kontrolo pristopa. Poleg edinstvenega odklepanja ponujajo elektronske ključavnice tudi nadzor nad odklepanjem. Pri naprednejših modelih lahko nastavimo različne časovne režime vstopanja uporabnikov, pa tudi omejitve, kar je najpogosteje v uporabi v poslovnih prostorih. Z namestitvijo elektronske ključavnice za vhodna vrata se bo zmanjšala količina klasičnih ključev, prav tako pa ključavnica na kodo odpravlja možnost izgube ali poškodbe klasičnega ključa - prekličemo ga lahko kar s programsko opremo. Zlahka lahko izbrišemo tudi uporabnike, ki nimajo več pravice odklepanja, nove uporabnike pa lahko dodajamo na enostaven in udoben način.

Varnostna ključavnica na kodo predstavlja varno tehnologijo odklepanja, zato ni nevarnosti nepooblaščenega kopiranja ključev. Pri mehansko-elektronskih sistemih pa prednost predstavlja tudi dvojni način preverjanja ključa, torej elektronski in mehanski.

Ključavnica na kodo za udobje brez ključev. Naj čakanje pred zaklenjenimi vrati postane preteklost. Obiščite nas ali pa si oglejte našo spletno stran. Vabljeni!

ID Shop d.o.o. | Ključavnica na kodo, varnostna ključavnica, ključavnice za vhodna vrata - povezava do naše spletne strani: