Multifunkcijski tiskalnik za plastične identifikacijske kartice | Izdelava in print ID kartic

Multifunkcijski tiskalnik vam omogoča več opravil hkrati. Izdelava in print plastične identifikacijske kartice bosta še hitrejša, prav tako personalizacija kartice z dodatki, kot so magnetni trakovi, kontaktni in brezkontaktni čipi. V podjetju ID Shop d.o.o. je izdelava id kartic enostavna, najsodobnejši multifunkcijski tiskalnik pa poskrbi za visoko kakovost tiska.

Naš prodajni program zajema bogato izbiro opreme za izdelavo in print ID kartic - od tiskalnikov in potrošnega materiala pa vse do laminatorjev in programske opreme različnih proizvajalcev. Če v nakup opreme za print plastične identifikacijske kartice ne nameravate investirati, jo lahko tudi najamete. V vsakem primeru pa vam rešitev ponuja naš center tiska.

Izdelava in print plastične identifikacijske kartice

Izdelava karticPlastične identifikacijske kartice lahko izdelamo v standardnih dimenzijah, lahko pa si glede na vaše želje in potrebe izberete tudi njihovo poljubno obliko in velikost. Izdelava takšnih ID kartic lahko pripomore k večji prepoznavnosti vašega podjetja. Poleg imena, črk in črtne kode lahko vaša kartica vsebuje tudi druge elemente personalizacije - na primer motiv po lastnem izboru vaših strank, prostor za podpis, 'scratch off' nanos ali hologramsko folijo različnih barv. Vaše identifikacijske kartice so lahko narejene celo iz okolju prijaznih materialov.

Vaša naloga je samo, da nam posredujete želeno kartico in njen motiv ter nam zaupate, kakšne dodatke bi želeli. Vaše želje bomo upoštevali v celoti, pri čemer nam bo v veliko pomoč naš sodobni multifunkcijski tiskalnik.


Multifunkcijski tiskalnik Primacy - tehnologija, ki služi vašemu namenu

Multifunkcijski tiskalnik Primacy omogoča najnovejše tehnologije tiskanja in enkodiranja ID kartic. Po hitrosti, moči in zmogljivosti je v samem vrhu tiskalnikov za print plastične identifikacijske kartice. Multifunkcijski tiskalnik vam tako omogoča print navadnih ID kartic, kartic z magnetnim trakom ter kartic s čipom za pametne kartice ali brezkontaktne RFID kartice. Zasnova tiskalnika je ekološka, zagotovo pa vas bo razveselil tudi podatek, da ima zaradi vrhunske kakovosti 3-letno garancijo.


ID Shop d.o.o. - povezave na našo spletno stran: