Elektronska ključavnica - napredni sistem pristopa

Elektronska ključavnica predstavlja nadgradnjo mehanskih sistemov zaklepanja, saj omogoča več kot samo fizično omejevanje dostopov v prostore. Mehanski sistem zaklepanja lahko postopoma nadgrajujemo z mehatronskimi komponentami kot so digitalni cilinder, elektronska kljuka ali elektronski ščit in na ta način po potrebi povečujemo varnost glede na spreminjajoče potrebe v organizaciji.

V podjetju ID Shop d.o.o. ostajamo v koraku z najnovejšimi rešitvami s področja varnosti in sistemov zaklepanja. Smo licenčni partner podjetja EVVA, ki je eno od vodilnih evropskih proizvajalcev na področju mehanskih in mehatronskih sistemov zaklepanja. Trenutna novost na področju mehatronike je elektronska ključavnica Xesar.

Elektronska ključavnica

Elektronska ključavnica deluje na podlagi programske opreme, vstopnih komponent (elektronska kljuka, digitalni cilinder, čitalec, ključavica na kodo...) in medijev (obeski, kartice, zapestnice, kombinirani ključi...), ki služijo namesto klasičnega ključa. Določiti je možno uporabnike, časovne omejitve, dovoljenja za vstop ipd.

Sodobne elektronske ključavnice odlikuje preprosta montaža brez potrebe po predelavi vrat ali ožičevanju. Pravice uporabnikov so jasno določene, saj jih določamo preko programske opreme. To pomeni, da imamo vedno pregled nad njimi in jih po potrebi lahko sami spreminjamo. Prav tako imamo v vsakem trenutku na voljo pregled nad dogajanjem in spomin dogodkov. Celoten sistem mehatronike in mehanike lahko upravlja ena oseba zato je upravljanje in vzdrževanje sistema cenejše. Tudi izguba medijev ne predstavlja več stroška, saj ga lahko enostavno prekličete.

Elektronska ključavnica je varna izbira, saj so komponente zasnovane z vsemi bistvenimi varnostnimi značilnostmi, kot je npr. zaščita proti vrtanju in ponarejanju. Tako elektronska kljuka, kot digitalni cilinder in stenski čitalec so enostavni za montažo in primerni za zunanjo ali notranjo namestitev.

Tudi za vas lahko najdemo pravo rešitev glede na vaše potrebe in zahteve. Vabimo vas, da si na spletni strani ogledate celotno ponudbo našega podjetja.

ID Shop d.o.o. | elektronska ključavnica, elektronska kljuka, digitalni cilinder - povezave do naše spletne strani: