Kontrola pristopa za večjo varnost in nadzor v vaši organizaciji

V podjetju ID Shop d.o.o. ostajamo v koraku z najnovejšimi rešitvami s področja varnosti in sistemov zaklepanja. Sistem pristopa Xesar in Airkey sta največji novosti na področju mehatronskih sistemov zaklepanja.

Elektronska kontrola pristopa Xesar je rešitev, ki omogoča dostop in identifikacijo uporabnika z različnimi identifikacijskimi mediji (kartice, obeski, ključi,...). Ponuja štiri izdelke: elektronsko kljuko, digitalni cilinder, elektronski ščit in stenski čitalec, med katerimi se najde rešitev za vsaka vrata.

Air Key sistem pristopa deluje na podlagi NFC tehnologije. Uporabniku lahko ključ 'pošljete' kar preko interneta na njegov telefon. Preko Air Key namreč mobilni telefon služi kot ključ, 'ključi' se pošiljajo preko interneta, programska podpora je brezplačna, modularen Air Key cilinder pa je primeren za vsaka vrata.

Kontrola pristopaKontrola pristopa postaja vse pomembnejši element na področju varnosti in zaklepanja poslovnih ter drugih javnih prostorov, saj omogoča raznovrstne in učinkovite rešitve. Gre za napreden sistem pristopa, saj v sklopu s programsko opremo, čitalci, primernim mehatronskim okovjem, elektronsko ključavnico in mediji za vstopanje, predstavlja učinkovito rešitev tako pri nadzoru in kontroli vstopanja v in iz prostorov, kot tudi olajša rokovanje s ključi, ki jih v tem primeru nadomestijo priročni brezkontaktni mediji. Programska oprema omogoča spremljanje vstopov, določanje pooblastil različnim uporabnikov ob različnih časih, pregled zgodovine vstopov in tudi brisanje izgubljenih medijev in določanje novih.

Sistem pristop v objektih in delovnih prostorih mora biti prilagodljiv in omogočati nadgradnje brez kakršnihkoli večjih posegov. Vsaka kontrola pristopa se začne z mehanskimi cilindri in ključi. Obstoječi mehanski sistem pristopa oz. zaklepanja lahko kadarkoli postopoma nadgradite z mehatronskim sistemom. S tem zagotovite popolno in učinkovito kontrolo pristopa, ki brez dragega in zamudnega ožičevanja omogoča prihranek časa in denarja.

Z elektronsko kljuko, digitalnim cilindrom, elektronskim ščitom in stenskim čitalcem je možno zadovoljiti različne zahteve in najti pravo rešitev za vsaka vrata. Dovolite, da vam strokovnjaki iz podjetja ID Shop svetujemo pri vaši odločitvi.

Za več informacij vas vabimo na našo spletno stran.

ID Shop d.o.o. | kontrola pristopa, sistem pristopa - povezave do naše spletne strani: