Toplotne črpalke, cenik zelo ugoden. Dostopna cena klimatskih naprav.

Toplotne črpalke na ceniku pogosto delujejo precej drage. Vendar pa morate upoštevati dolgoročni prihranek, ki ga prinaša nakup toplotne črpalke. Cenik tako deluje precej manj zastrašujoče, saj se vložek, ki ga zahteva toplotna črpalka za stanovanje, kmalu v celoti povrne. Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in sanitarne vode uporablja pretežno brezplačne vire toplotne energije, shranjene v zemlji, zraku, ali v podzemni vodi. Primerjava toplotnih črpalk sicer pokaže, da se učinkovitost različnih vrst nekoliko razlikuje, a ne glede na vrsto naprave je prihranek, ki ga omogoča toplotna črpalka za ogrevanje, vse prej kot zanemarljiv.

toplotna črpalka za ogrevanje

PORABA TOPLOTNIH ČRPALK

Kakovostne in ugodne toplotne črpalke - cenik vas bo navdušil

V podjetju Iblo vam nudimo vrhunske toplotne črpalke, cenik pa je pri nas še posebej ugoden. V naši ponudbi najdete različne naprave znamke LG, ki spadajo med najučinkovitejše toplotne črpalke. Cenik toplotnih črpalk je sicer odvisen od izbranega tipa naprave, vendar vas v vsakem primeru čaka prijetno presenečenje. Toplotna črpalka za stanovanje je zdaj dostopnejša kot kadarkoli. Omenimo naj še možnost pridobitve nepovratnih finančnih sredstev, ki jih podeljuje Eko sklad, če se odločite za vgradnjo toplotne črpalke. Cenik morate tako »brati« tudi z upoštevanjem te olajšave. Če niste povsem prepričani, kateri tip naprave bi bil najprimernejši za vas, vam bosta pri odločitvi zagotovo pomagala primerjava toplotnih črpalk, ki vam jo pripravimo, in brezplačno strokovno svetovanje, kjer vam bomo svetovali o tipu toplotne črpalke upoštevajoč tudi ceno toplotne črpalke.

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK

Tudi cena klimatskih naprav različnih vrst izjemno ugodna

Vas bolj kot toplotna črpalka za stanovanje zanima klima naprava? Tudi v tem primeru je ponudba našega podjetja natanko tisto, kar iščete. Cena klimatskih naprav LG je pri nas prav tako izjemno ugodna, na voljo pa so različne vrste klim, tudi za večje prostore. Vrhunska kvaliteta in dostopna cena klimatskih naprav sta dopolnjeni še s profesionalno montažo, ki poskrbi za optimalno delovanje klime. Se vam zdi cena klimatskih naprav in toplotnih črpalk previsoka za enkratno plačilo? Pišite nam ali nas pokličite in predstavili vam bomo možnosti obročnega odplačevanja.

Cena klimatskih naprav