Cene v ceniku toplotnih črpalk so zelo ugodne


Toplotne črpalke v zadnjih letih predstavljajo enega od najučinkovitejših sistemov ogrevanja in hlajenja, ki deluje na principu uporabe obnovljivih virov iz okolici - zemlje, vode in zraka. Prav zato toplotne črpalke postajajo vse popularnejše. Zelo velika učinkovitost pri ogrevanju oz. hlajenju se dosega s tem, da se toplota iz prostora, ki ga hladimo odvaja v prostor, ki ga želimo segreti. Zemlja, voda in zrak vsebujejo toploto, ki jo toplotna črpalka s svojim delovanjem kosristno uporablja. Za svoje delovanje toplotna črpalka torej pridobiva toploto iz vode, zraka ali zemlje in z njo ogreva željene prostore. Ogrevanje na toplotno črpalko omogoča velike prihranke. Črpalke so neprimerno učinkovitejše, kot drugi ogrevalni sistemi, saj pri svojem delovanju toplotne črpalke uporabljajo obnovljive vire iz okolja. Tudi cena toplotnih črpalk je - sploh s pomočjo subvencije Eko sklada - relativno nizka. Ko boste pogledali še cene v ceniku toplotnih črpalk boste ugotovili, da ne boste prihranili le na vgradnji toplotne črpalke, pač pa kasneje tudi zaradi manjših stroškov s kurjenjem.

VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH ZRAK VODA


Oglejte si cenik toplotnih črpalk na naši spletni strani

Cenik toplotnih črpalk si lahko ogledate na naši spletni strani. Na spletni strani si lahko ogledate tudi ponudbo toplotnih črpalk, ki so vam na voljo pri nas. Ponujamo vam različne vrste toplotnih črpalk, ločimo namreč med tremi tipi: toplotna črpalka zrak voda, voda voda in zemlja voda. Tudi cena toplotnih črpalk za sanitarno vodo je izjemno ugodna. Za cenik toplotnih črpalk lahko povprašate tudi po telefonu ali pa nam pošljete povpraševanje po e-mail naslovu.

toplotne črpalke cenaPrimerjava vrst toplotnih črpalk


Delovanje toplotne črpalke in njen visok izkoristek

Delovanje toplotne črpalke temelji na korelaciji med tlakom, temperaturo in volumnom plina. Ko se tlak poveča se plinu poviša temperatura, z nižanjem tlaka pa se plinu temperatura manjša. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše tako deluje na principu treh krogotokov:

  • vir energije,
  • hladni krogotok,
  • ogrevalni sistem.

Izkoristek toplotne črpalke je v primerjavi z drugimi ogrevalnimi napravami izjemno visok, električna poraba toplotne črpalke pa izredno nizka.


Oglejte si ponudbo črpalk na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi cenik toplotnih črpalk. Obiščete pa nas lahko tudi v naši poslovalnici in se o nakupu toplotne črpalke pogovorite z našimi strokovnjaki. Ob odločitvi pomaga tudi primerjava toplotnih črpalk in njihovih karakteristik. Ob obisku nas ne pozabite povprašati tudi po ceniku toplotnih črpalk. Natančneje pa se lahko pozanimate tudi o delovanju toplotne črpalke.

TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO