Ogrevanje hiše s toplotno črpalko - sodobno, alternativno, ekološko in varčno


Ogrevanje hiše s toplotno črpalko predstavlja sodoben, alternativen način ogrevanja. Toplotne črpalke za ogrevanje hiše uporabljajo zrak in ga pretvarjajo v energijo, zato so za okolje najprijaznejši način ogrevanja, ki je hkrati tudi izredno varčen. V podjetju Iblo d.o.o. za vas izbiramo najboljše toplotne črpalke za ogrevanje. Cenik preverite na naši spletni strani www.iblo.si ali nam pošljite povpraševanje in za vas bomo pripravili ponudbo prilagojeno vsem vašim željam.

POTREBUJETE TUDI KLIMO ZA STANOVANJE ALI HIŠO? VEČ TUKAJ!


Ogrevanje s toplotno črpalko zagotavlja manjše stroške ogrevanja


Cena toplotne črpalke je na prvi pogled nekoliko višja, vendar pa, v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi, ogrevanje s toplotno črpalko zagotavlja kar do polovico manjše stroške že naslednjo kurilno sezono. Ogrevanje hiše s toplotno črpalko prinaša tudi bistveno manj izpustov toplogrednih plinov v okolje. Ogrevanje s toplotno črpalko je možno na dva načina. Odločite se lahko za vgradnjo toplotne črpalke za ogrevanje v split sistemu (zunanja in notranja enota) ali, če imate manj prostora, zgolj enotno komponento monoblok sistema. Informativni cenik najdete na naši spletni strani.

ogrevanje hiše s toplotno črpalkotoplotna črpalka za ogrevanje cena


Ogrevanje s toplotno črpalko: Iblova spletna akcija ob nakupu ponuja 15 % popust


V dvajsetih letih smo v podjetju Iblo d.o.o. resnično postali strokovnjaki za ogrevanje hiš s toplotnimi črpalkami. Ne veste kako deluje sistem ogrevanja hiše s toplotno črpalko, ne poznate pogojev javnih razpisov za pridobitev subvencije? Obrnite se na nas in nam zaupajte, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vas in vaš dom. Nakup toplotne črpalke za ogrevanje hiše je prava odločitev, saj se vam bo finančna investicija v nekaj letih povrnila. Ogrevanje hiše s toplotno črpalko je resnično ekonomično, saj črpalka koristi majhen delež poceni električne energije, večji del energije pa zajemajo iz zraka, ki je brezplačen in neizčrpen vir ogrevanja. Cena toplotne črpalke naj vas ne odvrne od odločitve za ogrevanje hiše s toplotno črpalko. Z nizkimi stroški vgradnje in vzdrževanja, možnostjo plačila na obroke ter možnostjo pridobitve subvencije s strani Eko sklada pomagamo, da investirate v najboljše za vas in okolje.