Nemščina za začetnike in tečaj nemškega jezika z metodo Superlearning


Nemščina za začetnike po napredni metodi Superlearning je priljubljen tečaj nemškega jezika. V holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o. se zavedajo, da za učenje tujega jezika ni dovolj le konverzacija, temveč predvsem poslušanje. Že 31 let njihova metoda spreminja način učenja tujih jezikov - tudi nekoliko zahtevnejših kot je recimo nemški jezik.

Poenostavljena, a nadvse učinkovita rešitev je na voljo vsem, ki se želijo naučiti tujega jezika hitro in naravno. Posebna metoda za učenje uporablja individualen pogovor s profesorjem in poslušanje v alfa stanju s pomočjo rumene svetlobe. Slednja v možganskem spodbujevalniku zniža frekvence možganskega valovanja ter ob tem ohranja stanje pozornosti. To pomeni, da udeleženci programa nemščina za začetnike naučenih vsebin ne bodo pozabili tako hitro.

Na večje pomnjenje vpliva še medicinski superlearning z bioresonančno terapijo in kiskovo kuro po dr. Ardenu. Uspešna metodologija, napredna tehnologija in pravilna pedagogika poskrbijo, da se spomin krepi ter izboljša za vsaj 20%.

nemški jezik


Nemški jezik je preprost, če se ga le učimo na pravi način

Nemški jezik je zahodno-germanski jezik, ki ga govori približno 130 milijonov ljudi. Je uradni jezik kar sedmih držav ter najbolj razširjen materni jezik v Evropski uniji. Več kot 289 milijonov ljudi se je že naučilo nemščine kot tuji jezik, trenutno pa nemščino poučuje več kot 2000 šol po svetu. Težko je spregledati njen vpliv na področju znanosti, filozofije, tehnologije in teologije.

Dobro znanje nemščine je torej v svetu še kako pomembno. Z njim ne boste le pridobili novega ali boljšega delovnega mesta, lahko boste tudi sklepali posle ter se vpisali na študij v tujino. Nemščina se tistim, ki se z jezikom prvič spoznavajo, ne zdi tako preprosta. Mnogi opisujejo nemški jezik kot nespeven, udaren, oster in hladen. Toda ali je res? Ne, če se jezika učite na pravi način. Ste pripravljeni spregovoriti v novem jeziku že po 40 šolskih urah?

tečaj nemškega jezika

Kako poteka individualno prilagojen tečaj nemščine za začetnike?

Tečaj nemškega jezika v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o, poteka nekoliko drugače. Vsi poznamo klasično metodo učenja tujega jezika skozi sklanjatve, besede, člene in spregatve. Takšen način žal mnogim ne ustreza pri učenju novega jezika. Ne le, da je suhoparen, temveč tudi dolgotrajen. Superlearning je preizkušena edinstvena metoda učenja, kjer dobro znanje nemščine osvojite že v 40 šolskih urah.

Vas zanima, kako? Intenziven tečaj poteka po 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Da bi dosegli maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju, mora biti 40-urni trening zaključen v roku 14 dni, najkasneje v treh tednih. Pred treningom poteka brezplačno testiranje jezika na vseh področjih od A1 do C2.

S pomočjo branja, pisanja, govorjenja in sporazumevanja je določena okvirna stopnja. Na podlagi te sta nemščina za začetnike ter njen program individualno prilagojena posameznikovemu znanju in zanimanjem. To pomeni, da udeleženec nadgradi svoje že obstoječe znanje tako, da popravi potrebne napake in nadaljuje na višjem nivoju.

Pravi coaching s strani trenerja ter individualni pouk sta ključna za uspeh v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o.

Individualizacija teme se pripravlja tako na začetnih kot najbolj zahtevnih nivojih (C1, C2), kar udeležencu tečaja programa omogoči, da se uči tem, ki ga zanimajo in jih potrebuje. Nemščina za začetnike med drugim zajema specializirane vsebine, kot so:


  • Nemščina za zdravstveno osebje (zdravniki, zdravstveni delavci)
  • Nemški jezik za obrtnike (začetni in nadaljevalni)
  • Program osebnostne rasti v nemščini (Martin Kojc)
  • Coaching – Dialogika – jezik odgovornosti v nemščini


Končan tečaj vključuje še e-učenje nemščine, kjer osebni učitelj ali učiteljica spremlja udeleženca po e-učenju. Le ta je kot celoten program nemščina za začetnike seveda individualiziran in ne mehanski. Se sprašujete, kdaj je pravi čas za tečaj nemškega jezika?

Tečaj je namenjen vsem udeležencem, ki se pripravljajo na mednarodni izpit, splošno maturo, izpit na fakulteti, novo zaposlitev, kjer je zahtevano znanje nemščine ter vsem, ki se želijo naučiti novega jezika.

začetni tečaj nemščine


Superlearning metoda učenja v alfa stanju poteka nevsiljivo in naravno

Superlearning je izpopolnjena metoda učenja tujega jezika. Napredna kombinacija individualnega pogovora s profesorjem ter poslušanja v alfa stanju omogoča hitro in učinkovito učenje. Vas zanima, zakaj? Alfa stanje je stanje usmerjene pozornosti na frekvenci od 8 do 12 HZ. Znanstvene ugotovitve dokazujejo, da se hitrost učenja in pomnjenje bistveno izboljšata na tej optimalni frekvenci.

V alfa stanju ne spimo, smo budni, sproščeni in pozorni. To stanje se najhitreje doseže z Nasino tehnologijo - možganskim spodbujevalnikom (mind machine).

Ob pomoči dihalnega biofeedbacka celoten proces poteka nevsiljivo in naravno. Takšno metodo učenja v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o. uporabljajo že vse od leta 1991. Učenje v alfa stanju beleži 4x hitrejšo memorizacijo, saj omogoča, da pomnimo globlje v podzavest. Pri klasičnem učenju tujih jezikov pomnimo z uporabo kratkoročnega spomina, zato je treba vsebino vedno znova ponavljati.

Superlearning s pomočjo rumene svetlobe pa aktivira dolgoročni spomin, zato se znanje ohrani dlje časa. Skupaj z intenzivnim treningom se zgodi akumulacijski efekt, ki je alfa stanju poglaviten.

superlearning