Promocijska darila so lahko v veliko pomoč pri oglaševanju

Promocijska darila podarjamo različnim ciljnim skupinam, z namenom promocije svojega podjetja, dogodka ipd. Zanje se odločimo, ker si želimo da bi nam pomagala širiti naše ime. Navadno so potiskana z logotipi, manjša in zlasti, v primeru naročanja večjih količin, cenejša od na primer poslovnih daril. V namen promocije pogosto podarjamo potiskane kemične svinčnike, vžigalnike, 3D nalepke, majice, jopice ipd., saj s tovrstnimi predmeti lahko dosežemo veliko skupino ljudi. V podjetju Gropik ponujamo tudi trenutno aktualna promocijska darila za jesen.

Promocijske majice

Promocijski material je oblika trženja, ki ozavešča javnost o našem podjetju, hkrati pa predstavlja tradicionalen način oglaševanja, ki še vedno dosega odlične poslovne rezultate. Njegova ključna prednost je dostop do dragocenega oglasnega prostora. Ker igra vlogo določenega predmeta, ki ustvarja mnenje o vas in vašem poslu, je pomembno, da je material, ki je namenjen promociji skrbno izbran, kakovosten in ima dodano vrednost uporabnosti. Večkrat, ko se uporabnik z njim sreča, bolj bo vaša blagovna znamka prepoznavna, hkrati pa tudi vaši prodajni rezultati boljši. Dodatne točke pridobite z izdelkom, ki je inovativen ter v konceptu vaše dejavnosti.

Promocijski tekstil

Oblačila za promocijske namene morajo biti univerzalna, kakovostna in čim bolj enobarvna, da na tekstil lahko dobro odtisnemo ali izvezemo ime ali promocijski tekst. V spletni trgovini Gropik poleg klasičnih majic s kratkimi rokavi ponujamo različne vrste oblačil, ki so lahko namenjena prostemu ali delovnem času, športna, ali elegantna. Med najpriljubljenejšimi so seveda bombažne majice vseh barv, z različnimi izrezi, namenjene moškim, ženskam, ali obema spoloma. Pri nas najdete tudi polo majice, srajce (lahko s kratkimi ali dolgimi rokavi), ki so odlične za delovna mesta, kjer je zahtevana uniforma, hlače in nogavice. Za hladnejši del leta imamo na izbiro zunanja oblačila, kot so jakne, brezrokavniki, topli puloverji in flis jopiči, kape, rokavice, šale in rute. Na vsa oblačila lahko željen promocijski tekst oz. znak natiskamo ali uvezemo ter personaliziramo po željah podjetja oziroma naročnika.

Promo vrečkaPromo nahrbtnik

Promocijski nahrbtniki

Nahrbtniki so zaradi svoje vsestranskosti lahko tudi izvrstno promocijsko darilo. V ponudbi podjetja Gropik lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami. Ker velja, da nahrbtnik potuje marsikam, bodo lahko obdarovanci naše podjetje reklamirali tudi v trgovini, na sprehodu, na izletu v gorah, v športnem centru itd. Željeni promocijski tekst lahko dodamo na katerikoli nahrbtnik iz naše ponudbe.

Promocijski dežniki

Ali tudi vi spadate med ljudi, ki pogosto kje pozabite svoj dežnik? Če je odgovor da, verjetno razumete zakaj so promocijski dežniki verjetno eno najpogostejših daril. Dežnik nam namreč vedno pride prav, hkrati pa smo pogosto brez. Med priljubljen promocijski material spadajo tudi zato, ker so na voljo v številnih barvah, nanje pa lahko natisnemo karkoli si želimo. Izbiramo lahko med velikimi in manjšimi zložljivimi dežniki, različnih modelov. V našem podjetju program dežnikov dopolnjujemo tudi z raznovrstnimi dežnimi plašči za vsak okus.