Poslovna in promocijska darila za različne priložnosti

Poslovna in promocijska darila se podarjajo poslovnim partnerjem in zvestim strankam v zahvalo, kot znak zaupanja in v upanju na uspešno sodelovanje tudi v naprej. Ker je v dobro podjetja, da ne izgubi poslovnega partnerja ali zveste stranke s katero dobro sodeluje, je pomembno, da so poklonjena darila premišljeno izbrana.

V podjetju Gropik d. o. o., vam poleg poslovnih daril nudimo tudi tiskanje logotipov, dotiske, aranžiranje, skratka, individualno se prilagajamo željam strank in njihovim potrebam. Poleg oblačil, pisarniškega materiala, USB ključkov in ostalih promocijskih daril, lahko v naši ponudbi najdete tudi personalizirana, unikatna poslovna darila, ki jih bodo obdarovanci z veseljem nosili ali uporabljali.

Poslovna darila Gropik

Poslovna in promocijska darila so tista, ki poleg svoje osnovne funkcije predstavljajo tudi podjetje, organizacijo, ki jih podarja. Zato je dobro, da so izbrana skrbno, nikakor ne na hitro in premišljeno. Že pri nakupu samem, je dobro vedeti razliko med promocijskimi in poslovnimi darili ter razmisliti tudi o tem, komu bodo romala v roke.

Običajno so poslovna darila nekoliko dražja in bolj osebna od promocijskih, prav tako so opremljena z logotipom in drugimi podatki, ki jih želi organizacija izpostaviti. Poleg zahvale za zaupanje, imajo takšna darila tudi cenovno ugodno reklamno vrednost, ki se širi po najrazličnejših poteh, cena za promocijo pa znaša le toliko, kot stanejo poslovna in promocijska darila.

Poslovna in promocijska darila

Unikatna poslovna darila čakajo, da jih izberete

Unikatna poslovna darila se poslovnim partnerjem običajno podarjajo ob koncu koledarskega leta, zato so lahko tudi nekoliko praznično obarvana. Novoletna poslovna darila naj bodo vsekakor unikatna, saj bodo tako povedala svojo zgodbo, ki bo obdarjence vedno spremljala, prav tako pa si vas bo zaradi unikatnih poslovnih daril, vaš poslovni partner lažje zapomnil.

Zato dobro premislite, kaj boste naslednjič podarjali oziroma kakšna novoletna poslovna darila boste namenili svojim zaupanja vrednim poslovnim partnerjem.

Poslovna darilaPromocijska darila

Novoletna poslovna darila naj bodo izbrana premišljeno

Ko podarjate novoletna poslovna darila, morate biti pozorni na to, da so unikatna darila primerna za obdarovance, ki jih boste obdarili. Paziti morate, da direktorju v pokoju, ne podarite daril za otroke, ali samski vodji prodaje uspešnega podjetja, brisače z otroškimi motivi.

Še posebej je potrebno biti pozoren pri obdarovanju poslovnih partnerjev, ki pripadajo drugim kulturam in običajem. Zaželeno je, da imajo unikatna poslovna darila, ki jih podarjate vsako leto, skupno rdečo nit. Če boste podarjali takšna darila, boste dali vašim poslovnim partnerjem občutek, da sodelujete že zelo dolgo in da ste uspešno ter zaupanja vredno podjetje.
Seveda pa morate paziti na to, da se darila ne ponavljajo iz leta v leto, saj boste s tem pokazali, da nanje ne daste prav veliko.

Unikatna poslovna darila

Promocijska darila bodo razveselila vaš stranke in sodelavce

Promocijska darila so darila, ki se jim običajno ne posveča toliko pozornosti, kot novoletnim ali unikatnim poslovnim darilom. Običajno so tudi manjše vrednosti. Izbira na trgu je izjemno velika, zato jih morda lahko med seboj kombinirate in naredite zelo funkcionalno in simpatično darilo za uporabnika. Katera pa so promocijska darila, ki bi lahko bila prava za vas:

  • kemični svinčniki, pisalni seti, markerji...
  • beležnice, kalkulatorji, bloki, rokovniki, koledarji, poslovniki, mape...
  • obeski za ključe, dežniki..
  • torbe za računalnike, nahrbtniki, potovalke, denarnice, nakupovalne torbe in vrečke, aktovke...
  • USB ključi, slušalke in zvočniki, strgala za led, polnilci za telefon, pametne ure, svetilke, vžigalniki...
  • Predpasniki, brisače za plažo, odpirači za steklenice, noži, bidoni, hladilne torbe, seti za kulinariko, skodelice...
  • kape, majice, jakne, rokavice, hlače, rute in šali, puloverji, srajce...

Lahko pa se odločite za nekoliko drugačna promocijska darila in letos podarite nekaj sladkega. V ta namen lahko s svojim logotipom in ostalimi kontaktnimi podatki potiskate ovitke za čokoladice.

Promocijska in poslovna darila bodo z našo pomočjo dobila osebni pečat vaše organizacije, saj jih bomo potiskali po vaših željah. Zavedajte se, da je za dobro poslovno ali promocijsko darilo pomembno tako oblikovanje, tisk, oglaševanje, kot tudi sama izročitev darila, ki naj bo pospremljena z nasmehom in lepimi besedami.

Novoletna poslovna darila