Poslovna darila pripomorejo k dobrim poslovnim odnosom

Cilj promocijskih daril je v prvi vrsti širjenje prepoznavnosti blagovne znamke, pospeševanje prodaje, okrepitev pripadnosti obstoječih strank in pridobivanje novih. Z njimi na nekakšen način vstopimo v vsakdan naše ciljne javnosti, njihove domove, pisarne, avtomobile ter jih razvajamo ob, ali po nakupu in tako motiviramo, da bi se k nam vrnili. Praktična narava takšnih daril omogoča, da z našo znamko prihajajo v stik vsakodnevno, s čimer se krepi tako naša prepoznavnost, kakor njihova pripadnost. Z njimi pogosto širijo našo prepoznavnost tudi med svoje prijatelje, družino ali sodelavce. Torej je, da bi  promocijska darila vse to dosegla, izredno pomembno, da vsebujejo naš logotip, slogan ali sporočilo, ki ga promoviramo.Promocijski dežniki

Poslovna darila pa po drugi strani krepijo odnose z osebami, ki so za naše podjetje oz. cilj ključnega pomena. Njihova ciljna javnost je navadno manjša, saj jih pogosto podarjamo le najpomembnejšim strankam, partnerjem podjetja, pomembnim potencialnim naročnikom ipd. Najpogosteje se podarjajo ob koncu leta, saj simbolizirajo obeležje uspešnega sodelovanje preteklega in na nek način postavljajo cilj za prihajajoče leto. Podarjamo jih tudi ob pomembnejših sestankih in dogodkih kot so obletnice podjetij, razširitve poslovanja ipd. V nasprotju z promocijskimi, so poslovna darila večinoma višjih vrednosti in izstopajo po svoji kakovosti. Zanje prav tako ni obvezno, da so kakorkoli označena, oziroma, če so, imajo lahko logotip na diskretnejšem mestu.

Dobra poslovna in promocijska darila imajo tudi nekaj skupnih lastnosti. Prva je njihova kakovost, saj bodo obdarovanci njihove lastnosti povezovali z vašo blagovno znamko. Sodeč po rezultatih nekaj raziskav, pa obdarovanci smatrajo, da je najpomembnejša lastnost tovrstnih daril njihova uporabnost, na podlagi katere se navadno odločajo ali bodo darilo obdržali zase, zavrgli ali ga celo podarili naprej.

Poslovna darila dežniki

Gotovo ste se že kdaj, sredi popolnoma nepričakovanega naliva znašli brez dežnika. Torej se verjetno strinjate, gre za idealno jesensko promocijsko darilo, ki vedno pride prav. V našem podjetju najdete veliko izbiro vseh vrst dežnikov, na katere vam po želji natisnemo logotip podjetja, slogan, sporočilo, oziroma karkoli si želite. Na voljo so dežniki različnih, kvalitet, velikosti in barv, ki bodo dodatno pripomogle k odlični vidnosti, promociji in prepoznavnosti vaše blagovne znamke, tudi ob sivih deževnih dneh.

Promocijske skodeliceSkodelice

Lončki za kavo, ki so poslikani in potiskani z raznovrstnimi duhovitimi teksti in modrostmi ter živahne živopisane ali elegantne minimalistične skodelice s podstavki, so postale priljubljen del vsakega bivalnega ali službenega okolja. Prav presenetljivo je, kako nas takšna na videz nepomembna stvar lahko razvedri in nam v vsakdan vnaša konstanten odmerek dobre volje. Verjetno je prav to razlog, da so skodelice eno izmed najpogostejših poslovnih ali promocijskih daril.

V podjetju Gropik imamo zares veliko izbiro, zaradi česar smo več kot prepričani, da se bo v naši trgovini našel popoln model za odlično darilo. Na izbiro so skodelice s podstavki in pokrovi, klasične samostojne skodelice za belo kavo, čaja ali kakav ter malce manjše za kapučino ali kratko kavo. Ponujamo tudi veliko izbiro različnih barv in oblik, modele iz prozornega stekla, s priloženo žličko, simpatičnimi napisi ipd. Eno trenutno aktualnejših izbir predstavljajo lončki za na pot, ki kar nekaj časa ohranijo temperaturo vsebine, med tem ko tesnilni pokrovček poskrbi, da se le-ta ne razlije po vašem suknjiču, avtomobilu ali vaši pisarniški mizi. Na skodelice po želji natisnemo logotip, slogan ali drug promocijski tekst.

Promocijski šali

Promocijski šali

Predstavnice nežnejšega spola, bodo prav pogosto pritrdile dejstvu, da šalov in ruti ni nikoli preveč, saj gre za praktične modne dodatke, ki lahko predstavljajo odlično dopolnitev različnim oblačilom in osebnim stilom, tako v zimskem, kot letnem času.

Po večini so ti dodatki res bolj primerni za ženske, ki se bodo zlasti razveselile naših elegantnejših modelov iz viskoze in bombaža, vendar pa ponujamo tudi nič koliko univerzalnih izdelkov, namenjenih obema spoloma, ki jih lahko v zimskih dneh nosimo k topli bundi, v prehodnem obdobju pa lahko služijo kot modni dodatek jakni ali softshellu. Na vse izbrane artikle natisnemo napise po vaših željah.