Pokrivala za bazene podjetja Ema Bazeni so vrhunske kakovosti

Če ste lastnik zunanjega plavalnega ali zunanjega masažnega bazena, potem že verjetno veste, kako neprijetno je, če vanj zaide listje in druga umazanija. Odstranjevanje nesnage iz vode nam vzame veliko več časa, denarja in energije, kot če investiramo v dobro in kakovostno pokrivalo za bazen. Na voljo so vam pokrivala za bazene različnih vrst: termalna pokrivala za bazene (ki ob sončnem vremenu dodatno ogrevajo bazensko vodo), pomične strehe za bazene (npr. bazenske rolete), folije za pokrivanje bazenov, hidravlična pokrivala za bazene ter zimska pregrinjala, ki varujejo pred jesenskim padanjem listja in nizkimi temperaturami pozimi. Vsa pokrivala za bazene so dobavljiva v različnih barvah in velikostih, zato se bodo idealno podala vašemu bazenu. So estetsko nevsiljiva in zelo funkcionalna. Pokrivala za bazene podjetja Ema Bazeni se ponašajo z izredno dolgo življenjsko dobo, zanesljivostjo in enostavnim čiščenjem.

 

Folija za pokrivanje bazena

Folije za pokrivanje bazenov so ena najcenejših rešitev, kako zavarovati bazensko vodo pred nesnago. Folije za pokrivanje bazenov imajo običajno na površini drobne mehurčke, ki ujamejo toploto sončnih žarkov in jo prenesejo na gladino vode. S tem preprečujejo ohlajanje vode oz. vodo dodatno segrevajo na naraven in brezplačen način. Teža folij za pokrivanje bazenov je zelo majhna, zato jih je povsem enostavno premikati. Odlično se obnesejo, če imamo bazen nestandardnih oblik, saj lahko folijo za pokrivanje bazenov enostavno obrežemo v želeno obliko, brez dodatnih stroškov. Poleg tega, da učinkovito segrevajo vodo, pa preprečujejo tudi njeno izhlapevanje in nam s tem prihranijo denar za polnjenje bazena. Folije so običajno zelo odporne na UV žarke.

Pokrivala za bazene

Pokrit bazen

Če torej obnovimo, kaj so pomembne prednosti pokritih bazenov: manj je izhlapevanja vode, voda ohranja bolj konstantno temperaturo oz. se zaradi pokrivala celo dodatno segreva, manj je nesnage v bazenu, posledično so tudi nižji stroški za čiščenje vode (še posebej na začetku sezone). Pokrit bazen je tako rekoč nuja, izbira pokrivala zanj pa je odvisna predvsem od vaših potreb in želja. Pokrit bazen je tudi varnejši za domače živali ali otroke, v času, ko jih nimate povsem pod nadzorom. Če vas zanimajo dodatne informacije o pokritih bazenih in različnih pokrivalih, potem obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte preko telefona oz. elektronske pošte. 

 

VEČ O POKRITIH BAZENIH

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Pokrivala za bazene, Folija za pokrivanje bazena, Pokrit bazen
ZEMLJEVID