Folija za bazene je ena od opcij zatesnitve bazena

 

Bazen s folijoFolija za bazene je najbolj priljubljen način zatesnitve bazenov. Folija za bazene meri v debelino pičlih 1,5 milimetra, vendar je zaradi popolne tehnologije spajanja z vročim zrakom vaš bazen resnično in popolnoma tesen. Folija za bazene je zato hvaležna in poceni opcija zatesnitve, s katero boste popolnoma zadovoljni. Seveda pa ni popolnega bazena brez ustreznega vzdrževanja bazenov. Priporočamo vam, da si omislite kar čimbolj popolno bazensko opremo, del katere morata na vsak način biti filter za bazene in sesalec za bazene. Kdorkoli ima vrtni bazen ve, da brez teh dveh delov bazenske opreme preprosto ne gre. Predlagamo vam tudi, da si omislite pokrivanje bazena s pokrivalom za bazene. Tako boste namreč dosegli, da bo bazen ostal čist in brez smeti v času, ko ga ne uporabljate.

 


Folija za bazene je enostavna, a učinkovita rešitev

 

Folijo za bazene torej varimo z vročim zrakom. Gre v bistvu za poseben PVC material. Vare na koncu zaščitimo še s tekočo PVC maso, da dobimo res popolnoma varen in vodotesen sistem. Zaradi enostavnosti vgradnje in cenovne ugodnosti, se vse več graditeljev bazenov odloča za uporabo tega materiala.

 


Bazenska oprema je nujno potrebna za čist in zdrav bazen

 

Ko so vam položili folijo za bazene lahko bazen začnete uporabljati. Vendar je zelo pomembno, da vaš bazen ostane čist in higiensko neoporečen. To pa lahko dosežete samo s kvalitetno bazensko opremo. Pomembno je tudi to, da bazensko opremo dovolj pogosto uporabljate in tako z rednim vzdrževanjem bazena poskrbite za vrhunsko kondicijo vašega bazena.

 


Pokrivanje bazena je koristno zaradi dodatne čistoče

 

Če ste še tako entuziastičen uporabnik bazena, za vaš bazen velja enako kot za vse druge: bazen dlje časa miruje, kot se ga uporablja. Zato je zelo pomembno, da poskrbite za pokrivanje bazena. S pokrivanjem bazena namreč dosežete, da v bazen ne pada odpadlo listje in da se v njem ne utapljajo insekti ali celo večje živali, kot so denimo veverice ali ptice. S pokrivanjem bazena s pokrivalom za bazene lahko na ta način vaš bazen obvaruje pred pravo malo bakterijsko bombo.

 

 

ema-bazeni.si | Folija za bazene lepo drži vodo – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
folija za bazene, pokrivanje bazena, bazenska oprema
ZEMLJEVID