Pošlji povpraševanje

Laserski rezalnik - stroj za obdelovanje kovin


V podjetju Virs, kjer smo specializirani za lansiranje strojev za obdelovanje kovin, servis strojev ter sestavo in montažo robotskih varilnih celic, avtomatiziranih varilnih in naprav, vam nudimo zmogljiv laserski rezalnik različnih dimenzij. Izbirate lahko med laserskimi rezalniki naslednje blegovne znamke: Bystronic ali Microstep. laserski rezalnik, ne glede na znamko, je zasnovan za natančno rezanje pločevine v kovinsko predelovalni industriji. Odlikuje ga zmogljivost, visoka energijska učinkovitost, kakovost laserskega žarka ter njegova konsistenca. Laserski rezalnik je primeren za rezanje tanjših pločevin in barvnih kovin, kot sta npr. medenina in baker. Ta inovativen, kakovosten, visoko zmogliv ter tehnično dovršen in fleksibilen stroj za oblikovanje kovin vključuje vse ključne komponente strojev, in sicer: CO2 resonator, krmilje, Software programsko opremo in vse ključne dodatke, ki so pogoj za uspešen razvoj, rast in produktivnost v kovinsko predelovalni industriji.

ZMOGLJIV LASERSKI REZALNIK ZA UČINKOVITO OBDELAVO KOVIN

CNC laserski rezalnik - stroj za razrez in obdelovanje kovin


CNC laserski rezalnik ni samo stroj za razrez pločevine, temveč današnji tehnološko dovršeni CNC laserski rezalnik, ki vam je na voljo v podjetju Virs, omogoča rezanje plošč, in sicer: rezanje pod kotom, rezanje cevi in profilov, pripravo zvarnih robov. Vse našteto si lahko zagotovite zgolj z eno samo tehnološko, vrhunsko dovršeno napravo. Zmogljivi CNC laserski rezalnik je lahko različnih dimenzij, in sicer uporaba večjega CNC laserskega rezalnika je primernejša in bolj usmerjena v stacionarno rabo, manjši CNC rezalniki pa za mobilno uporabo. CNC laserski rezalnik je zasnovan tako, da je vodljiv s posebnim Software programom za razrez pločevine in kovin. CNC laserski rezalnik je učinkovit in zmogljiv produkt, ki s svojo natančnostjo in ponovljivostjo razrezov omogoča povečanje produktivnosti v kovinsko predelovalni proizvodnji.

Fiber laser Bysprint - hiter&učinkovit stroj za obdelovanje kovin


Laserski CNC rezalnikiFiber laser Bysprint oziroma laserski rezalnik podjetja Bystronic je visoko kakovosten in zanesljiv stroj za obdelovanje kovin, saj je izdelan tako, da zajema vse ključne komponente, ki jih stroj za razrez in obdelovanje kovin mora imeti, in sicer: resonator, krmilje, Software programsko opremo in številne dodatne opcije, ki so garancija za kakovost in zanesljivost. Fiber laser oziroma laserski rezalnik Bysprint je odslej na voljo na tržišču s širšo paleto možnih jakosti in obsegajo 2, 3, 4 in 6 kW moči. Fiber laser tako v primerjavi z ostalimi laserji dosega večjo rezalno hitrost za tanke in srednje debele pločevine, kar pomeni večjo učinkovitost in produktivnost.Vsi izvori moči so na voljo tako za fiber laserski rezalnik Bysprint 3015 (3x1,5 m), kot tudi za fiber laserski rezalnik Bysprint 4020 (4x2 m). Fiber laser poleg učinkovitosti in boljšega energijskega izkoristka ponuja še eno odlično lastnost in to je fleksibilnost. Namreč fiber laser Bysprint kupcu omogoča razrez, ne samo pločevine, temveč tudi kvaliteten razrez barvnih kovin, kot sta na primer medenina in baker.


Virs | Laserski CNC rezalnik za obdelavo kovin - povezava do naše spletne strani: