Pošlji povpraševanje

Varilni aparat inverter in varilna oprema - Kemppi


Izberite prenosni varilni aparat inverter Kemppi za varjenje zahtevnejših materialov. V podjetju Virs so vam na voljo tudi varilni aparati Kemppi za profesionalno rabo, rabljeni varilni aparati in ostala varilna oprema Kemppi kot na primer varilne maske. Varilni aparat inverter Kemppi - varilni aparat TIG, varilni aparat MIG, varilni aparat CO2 Kemppi, varilni aparat MMA in druga varilna oprema se pri nas lahko tudi najamejo.


Varilni aparat inverter Kemppi vrhunske finske kakovosti


Varilni aparat Kemppi je varilni aparat vrhunskega finskega proizvajalca. Našo ponudbo sestavljajo varilni aparati Kemppi za različne tehnike varjenja: varilni aparat TIG, varilni aparat MIG/MAG, varilni aparat CO2 in druga varilna oprema znamke Kemppi.


Varilna oprema Kemppi in varilni aparati Kemppi za varjenje zahtevnejših materialov


Za varjenje zahtevnejših materialov vam priporočamo poseben varilni aparat. Elektrode so za varjenje zahtevnejše. Za manj zahtevnejše varjenje priporočamo varilni aparat CO2 za MAG varjenje. Varilni aparat - inverter je zaradi možnosti nastavitve polaritete primeren tudi za manj izkušene varilce. Izberite varilni aparat - inverter družine Minarc, za elektrodno (REO) varjenje, varilni aparat MIG/MAG ali varilni aparat TIG. Ti varilni aparati so namenjeni finejšemu varjenju. Varilna oprema Kemppi vam bo omogočila tudi zahtevnejše varjenje. Za zaščito pri varjenju uporabljajte varilne maske Kemppi, ki jih lahko dobite v našem podjetju.


Varilni aparat inverter Kemppi: Varilni aparat - TIG varjenje, varilni aparat - MIG varjenje, varilni aparat - CO2 varjenje in druge tehnike varjenja


Varilni aparat za TIG varjenje in varilni aparat za MIG varjenje sta majhna, prenosna varilna aparata iz družine Minarc. Za TIG varjenje izberite varilni aparat TIG. Za MIG tehniko varjenja izberite varilni aparat MIG. Varilni aparat za MMA varjenje je zahtevnejši za uporabo, saj elektroda med varjenjem odgoreva. Varilni aparat MMA zaradi tega varilcu nudi še dodaten izziv. Varilni aparat TIG in varilni aparat MIG ohranjata elektrodo pri varjenju. Varilni aparat CO2 je namenjen MIG/MAG tehniki. V podjetju Virs lahko izberete varilni aparat Kemppi za manj zahtevnejša varjenja ali pa tudi za težja industrijska dela.


Varilni aparat inventer Kemppi - kakovostno servisiramo


V podjetju Virs vam varilni aparat inventer Kemppi - varilni aparat TIG, varilni aparat MIG, varilni aparat CO2 tudi v celoti in kakovostno ter hitro servisiramo. Na voljo so vam tudi rabljeni varilni aparati Kemppi in druga varilna oprema.


VIRS d.o.o. | Varilni aparat inverter Kemppi in ostala ponudba, povezave do naše spletne strani: