Pošlji povpraševanje

Laserski rezalnik Bystronic - vrhunska kakovost in tehnična dovršenost

Laserski rezalnik BystronicLaserski rezalnik, ki ga uporabljamo v podjetju VIRS, je izdelek švicarskega proizvajalca Bystronic, pionirjev na področju laserskega razreza. Njihovi stroji za obdelavo kovin slovijo po visoki inovativnosti, vrhunski kakovosti ter tehnični dovršenosti. Prednosti, ki jih prinašajo za kupce, so uporabniku prijazni sistemi za laserski razrez, rezanje z vodnim curkom in upogibanje. Kot specializirani dobavitelj opreme za varjenje in rezanje podjetje VIRS pokriva področje elektoobločnega varjenja, plazemskega rezanja, laserskega rezanja in rezanja z vodnim curkom. Nabor sistemov, ki jih ponujamo, sega od majhnih prenosnih MMA (elektrodnih) varilnih izvorov do kompleksnih CNC rezalnih naprav, robotskih varilnih sistemov in sistemov za avtomatizacijo varjenja. Ponudbo dopolnjujejo odsesovalni filterski sistemi in namenske varilne mize.
V bogati ponudbi laserskih rezalnikov Bystronic boste v našem podjetju našli tudi laserski rezalnik Bysprint Fiber, ki ga odlikujejo fleksibilnost, hitrost rezanja, učinkovitost, kakovost in zanesljivost. Stroj ne potrebuje laserskega plina, laserski izvor nima nobenih gibljivih ali kakšnih drugih delov, ki jih je treba vzdrževati, prav tako pa ne potrebuje veliko vzdrževanja.

Bysprint Fiber - laser za ekonomično obdelavo tankih pločevin

Lasersko rezanje je v kovinskopredelovalni industriji vedno bolj priljubljeno in je postalo sinonim za kakovost. Glavna prednost takšnega razreza je izjemna natančnost, nepoškodovanost odrezanih delov in prihranek, saj je lasersko rezanje hitro, poleg tega pa sekundarnih obdelav zaradi natančnosti načeloma skoraj ni. Laserski razrez je primeren za različen spekter materialov, od železa in aluminija pa vse do inoxa.
Bysprint Fiber po zaslugi visokotehnološkega laserja nudi izjemno ekonomično obdelavo tankih pločevin. Uporabniku nudi prilagodljivost, ki v kombinaciji z veliko različnimi možnostmi dodatne avtomatizacije zadovolji vse njegove potrebe. Stroj kakovostno reže tudi barvne kovine, kot sta na primer baker in medenina.
Laserski rezalnik omogoča doseganje bistveno večjih rezalnih hitrosti za tanke in srednje debele pločevine od CO2 laserjev. Rezalne hitrosti so za nekatere debeline pločevine višje za 200% in več v primerjavi s CO2 stroji za obdelavo kovin. Visoke rezalne hitrosti pa zagotavljajo višjo produktivnost.
V primerjavi s CO2 laserji je izkoristek Bysprint Fiber strojev kar za 100% višja. Učinkovitost znaša 30%, kar pomeni, da potrebuje stroj polovico manjšo priključno moč.

Za učinkovit, kakovosten in natančen razrez pločevine uporabite laserski rezalnik Bystronic.

Virs | vrhunski laserski rezalnik za razrez kovin - povezave do naše spletne strani: