Pošlji povpraševanje

Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik za kakovostno varjenje. V našem podjetju so vam na voljo gorilniki Kemppi in gorilniki Trafimet.


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik - gorilniki MIG in gorilniki MAG


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik uporabljamo za MIG varjenje in MAG varjenje. Gorilniki MIG in gorilniki MAG so varilcu zaradi majhne teže in dobre oblike prijazni, saj jih je enostavno in udobno uporabljati. Pred preobremenitvijo je vodno hlajen gorilnik toplotno zaščiten. Varilni gorilniki imajo Euro centralni priključek za vse naprave z dolžinami od 3m do 8 m. Gorilniki za ročno varjenje so vam na voljo v treh modelih - MMT, PMT in WS, pravo različico teh modelov gorilnikov pa si izberete glede na premer varilne žice in intermitenco, ki jo potrebujete pri svojem delu. Gorilniki Kemppi so narejeni iz vrhunskih materialov kar pomeni, da jih boste lahko dolgo časa uporabljali. Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik vam omogočata, da pokažete in razvijete svoje talente in spretnost. Gorilniki Trafimet v naši ponudbi so kakovostni, cenovno ugodni varilni gorilniki, dočim so gorilniki Kemppi vrhunske kakovosti.


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik - gorilniki TIG


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik uporabljamo tudi za TIG varjenje. Gorilniki za ročno varjenje so enostavni za držanje, prav tako vam varilni gorilniki z lahkoto omogočajo obdržati nadzor nad zahtevnim natančnim delom. TIG gorilniki Kemppi se lahko priključijo na različno opremo za TIG varjenje. Gorilniki za ročno varjenje so dolgi od 4 do 16m. Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik sta na voljo v treh glavnih modelih - TTM, TTK in TTC, glede na zahtevnost varjenja, ki ga opravljate pa si izberete pravo različico. Prodaja TIG gorilnikov našega podjetja ponuja vrhunsko kvalitetne gorilnike Kemppi.


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik, dodatna oprema


Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik sta sestavljena iz nekaj hitro izrabljivih delov, zato naše podjetje Virs ponuja široko paleto dodatne opreme kot so kontaktne in plinske šobe za gorilnike, vodila za žico, kolesa za pomik žice, difuzor za plazemski gorilnik...


Gorilnik za avtogeno rezanje


Gorilnik za avtogeno rezanje se uporablja skupaj s CNC rezalniki Microstep, ki jih najdete v ponudbi našega podjetja. Gorilnik za avtogeno rezanje se zaradi nosilne avtomatske konzole lahko nagiba do 45° (A-os), zaradi avtomatičnosti pa je rezanje resnično učinkovito in kvaliteta reza je konstantna. Za zahtevno rezanje V-, Y- in K- rezov med 20-50° vam priporočamo trojni gorilnik za avtogeno rezanje.


VIRS d.o.o. | Zračno hlajen gorilnik in vodno hlajen gorilnik, povezave do naše spletne strani: