Pošlji povpraševanje

Odsesovalne naprave


Odsesovalne naprave so namenjene za odsesavanje prahu in hlapov, ki jih producirajo laserski stroji ali spreji za varjenje. Odsesovalni sistemi za odsesovanje dima in hlapov, centralne filtrske naprave, odsesovalno-filtrske naprave Teka in druge odsesovalne naprave so priročne za vsako delavnico. Našo ponudbo sestavlja tudi širok nabor filtrov za odsesovalne naprave. Ponujamo odsesovalne naprave za odsesovanje različnih dimenzij in velikosti. Izberete lahko stacionaren centralni sesalni sistem. Manjših dimenzij je mobilna odsesovalna naprava na koleščkih. Priskrbite si svoj odsesovalni sistem za odsesovanje dima in hlapov, da bo vaša delavnica dihala z vami!


Odsesovalne naprave za odsesovanje dima in hlapov in drugih snovi


Podjete Virs vam nudi mobilne odsesovalne filtrske naprave za odsesovanje prašnih delcev na prikladnih koleščkih, tudi stacionarne centralne filtrske naprave večjih dimenzij za odsesovanje in filtriranje oljne meglice. Izberete lahko odsesovalni ventilator za odsesovanje dima in hlapov, odsesovalne mize in odsesovalne naprave za varjenje. Mobilna odsesovalna naprava je manjših dimenzij, zato je priročna za ročno odsesovanje prašnih delcev, prav tako pa za odsesovanje dima in hlapov in tudi za odsesovanje oljne meglice. Odsesovalni sistemi in odsesovalne naprave so obvezna oprema v vaši delavnici.


Odsesovalne naprave in odsesovalni sistemi različnih dimenzij in karakteristik


Odsesovalni sistemi, centralni sesalni sistemi in druge odsesovalne naprave, tudi odsesovalni ventilator, imajo vgrajene različne filtre in predfiltre. Roke in cevi za odsesovalne naprave iz naše ponudbe so različnih dolžin. Odsesovalna naprava, centralni sesalni sistem in drugi odsesovalni sistemi, se zato specificirajo za odsesovanje in filtriranje predvsem določenih odpadnih snovi, na primer odsesovanje dima in prahov. Nudimo tudi odsesovalne naprave za filtriranje in odsesovanje oljne meglice. Za odsesovanje dima in prahov je priročen odsesovalni ventilator. Odsesovalna naprava je lahko mobilna. Lahko vam vgradimo tudi centralni sesalni sistem za odsesovanje. Za odsesovanje na enem mestu so prikladni stacionarni odsesovalni sistemi.


Druge odsesovalne naprave za odsesovanje


Nudimo vam odsesovalne naprave za varjenje, med drugim varilno-brusilne odsesovalne mize za odsesovanje opilkov. Poleg tega lahko izbirate odsesovalne naprave različnih dimenzij - odsesovalne filtrske naprave in tudi centralni sesalni sistem. Nudimo vam tudi široko paleto filtrskih vložkov za odsesovalne naprave. V podjetju Virs kakovostno servisiramo odsesovalne naprave, odsesovalne mize, odsesovalne filtrske naprave, odsesovalne naprave za varjenje in ostale odsesovalne naprave za odsesovanje.


VIRS d.o.o. | Odsesovalni sistemi, povezave do naše spletne strani: