Pošlji povpraševanje

CNC laserski rezalnik, CNC plazemski rezalnik in CNC rezalnik za rezanje z vodnim curkom


CNC rezalniki, ki jih ponujamo v podjetju Virs, so rezalniki Microstep in rezalniki Bystronic. CNC laserski rezalniki, CNC plazma rezalniki in CNC rezalniki za rezanje z vodnim curkom (Waterjet) iz naše ponudbe so različnih dimenzij in namembnosti. Za ročno obdelavo kovin izberite ročni CNC rezalnik. Ročni plazma rezalniki so inverterske naprave manjših dimenzij in so prenosljive. Laserski rezalnik večjih dimenzij je neprenosljiv laserski stroj in je primeren za rabo v delavnici ali garaži. CNC laserski rezalnik večjih dimenzij se upravlja s posebnim programom za laserski stroj. Ponujamo vam tudi odsesovalne naprave, za zaščito rok pa izberite še zaščitne rokavice.


Plazemski rezalnik, laserski rezalnik in rezalnik za rezanje z vodnim curkom - priročno upravljanje in namembnost


CNC rezalnik se uporablja za raznovrstno natančno rezanje kovin. Izberite rezalnik za CNC rezanje različnih materialov, avtogeno rezanje in plazemsko rezanje cevi! Za rezanje z vodnim curkom izberite Waterjet rezalnik. Za ročno plazemsko rezanje cevi je primeren ročni plazemski rezalnik. Plazma rezalniki so namenjeni termičnemu rezanju kovin. Za CNC rezanje izberite CNC rezalnik proizvajalcev MicroStep ali Bystronic. Nudimo vam tudi kakovostne odsesovalne naprave za odsesavanje prašnih delcev in plinov, ki jih proizvaja laserski stroj.


CNC laserski rezalnik in plazemski rezalnik - dimenzije in upravljanje


Laserski rezalnik je lahko večjih ali manjših dimenzij. Večji CNC rezalnik je primernejši za stacionarno rabo, manjši CNC rezalnik pa za mobilno uporabo. Ročni plazma rezalniki in drugi laserski stroji pa zahtevajo tudi zaščitno opremo. Ko uporabljate plazemski rezalnik ali drug rezalnik, ne pozabite na zaščitne rokavice.
Laserski rezalniki so lahko kot rečeno tudi večjih dimenzij. Večji laserski rezalniki so vodljivi s posebnim programom za CNC rezanje. Program za laserski stroj omogoča, da laserski rezalniki natančno in s ponovljivostjo režejo pločevino in ostalo kovino. Programirani večji laserski CNC rezalniki so primerni za CNC rezanje kovin večjih količin.


Laserski rezalniki Bystronic in CNC rezalniki Microstep


V podjetju Virs so vam na voljo laserski rezalniki proizvajalcev Bystronic in Microstep . Laserski rezalniki, ki jih ponujamo, so različnih dimenzij in zmogljivosti. Laserski rezalniki Bystronic:

  • BYSPRINT FIBER laserski rezalnik se odlikuje s hitrostjo rezanja,
  • laserski stroj BYVENTION s svojo prostorsko ekonomičnostjo,
  • laserski rezalnik BYSTAR L pa s svojo velikostjo.


V rubriki CNC rezalniki Microstep pa izberite:

  • CNC rezalnik AQUACUT za natančno in ponovljivo CNC rezanje z vodnim curkom,
  • za hitro plazemsko rezanje cevi vam priporočamo CNC rezalnik PIPECUTTER,
  • za učinkovito obdelavo z rezervoarjem pa vam predlagamo CNC rezalnik SNG.

Laserski rezalniki, plazma rezalniki in CNC rezalniki na rezanje z vodnim curkom - obiščite nas in izberite vaš nov laserski stroj ali CNC rezalnik za vašo delavnico.


VIRS d.o.o. | CNC rezalnik v različnih izvedbah, povezave do naše spletne strani: