Varilna oprema – varilni stroj, varilne mize, zaščitne maske in rokavice

Med dejavnostmi, s katerimi se ukvarja naše podjetje, je tudi varjenje, med drugim elektroobločno in uporovno varjenje. Varjenje je postopek spajanja dveh materialov, kjer s pomočjo toplote ali mehanskega gnetenja nastane celota; pri tem pa lahko uporabimo različne tehnike. Variti je mogoče tudi umetne materiale – pri tem je toplotni izvor vroč zrak ali električni upor. Elektroobločno varjenje pa kot vir toplote uporablja električni oblok, ki ga ustvarja varilni stroj.

Varilna oprema za eletroobločno varjenje prihaja od enega vodilnih dobaviteljev – Kemppi. Varilna oprema Kemppi je zasnovana brezkompromisno in namenjena varilcem z ostrim očesom za kakovost. Varilni stroj je oblikovan tako, da je v pomoč pri uresničevanju specifičnih varilnih nalog. V naši ponudbi boste našli tudi varilne mize Siegmund, varilne maske Kemppi in varilne rokavice Weldas. Pomembna pa je tudi zaščita delovnega prostora, zato je del naše ponudbe tudi delovna zaščitna oprema.


Varilne mize Siegmund z neprekosljivo plazmanitrirano površino

Bernd Siegmund je uveljavljeni evropski proizvajalec varilnih vpenjalnih miz. Ponuja varilne mize v različno težkih izvedbah in široko paleto elementov za natančno nastavitev in fiksiranje varjencev. Siegmundove varilne mize imajo plazmanitrirano površino, ki je bolj vzdržljiva in odporna na rjavenje, zato ima varilna oprema tudi daljšo življenjsko dobo. Plazmanitriranje spada med najbolj ekološko prijazne postopke utrjevanja, ker se pri njem uporabljajo le dušik, vodik in kisik – elementi, ki so v zraku najbolj prisotni.


Varilne maske in rokavice - zaščitna varilna oprema ter delovna zaščitna oprema

Našo ponudbo sestavljajo zaščitne varilne maske Kemppi Beta, ki nudijo odlično zaščito med varjenjem ter čiščenjem in brušenjem po varjenju. Opremljene so lahko s standardnim steklenim filtrom ali elektronskim samozatemnitvenim filtrom. Vsi Beta modeli imajo enako čelado, ki služi tudi kot zaščita pri brušenju. Ne glede na model boste vedno optimalno zaščiteni. Varilne rokavice Weldas pa so za vsako tehniko varjenja drugačne, zato vam ponujamo pester izbor.
 
Delovna zaščitna oprema pa zajema široko ponudbo zaves, preprog in pregrad, ki bodo omogočile, da bo vaš delovni prostor učinkovito zaščiten.

Za vse dodatne informacije pa nas obiščite na naši spletni strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Industrijska ulica 4B
9220 Lendava - Lendva
Spletna stran
E-pošta
02 574 24 45
Seznam fraz
Varilna oprema, varilni stroj, varilne maske, varilne mize, varilne rokavice, delovna zaščitna oprema
ZEMLJEVID