Pošlji povpraševanje

Kapacitivno varjenje čepov in induktivno varjenje čepov


Kapacitivno varjenje čepov in induktivno varjenje čepov vam omogočata zelo natančno varjenje čepov. V podjetju Virs imamo za vas na voljo pester izbor varilnih naprav za kapacitivno varjenje čepov in induktivno varjenje čepov. V kompletu z varilnimi napravami se nahaja tudi varilna pištola za varjenje čepov.


Kapacitivno varjenje čepov


Kapacitivno varjenje čepov izvajamo s kvalitetnimi Soyer varilnimi napravami. Soyer varilna naprava omogoča zelo natančno varjenje čepov, saj lahko zavarimo kar dva vijaka istočasno in to brez, da bi uporabili kable. Kapacitivno varjenje čepov je še posebej primerno za varjenje vijakov na radiatorje za montiranje kalorimetrov. V ponudbi našega podjetja vam je na voljo več različic vrhunskih varilnih naprav za kapacitivno varjenje čepov, o ustreznosti določene različice naprave za kapacitivno varjenje čepov za vas pa se lahko vedno posvetujete z našimi strokovnjaki. Kapacitivno varjenje čepov lahko s profesionalnimi različicami izvedemo tako v horizontalnem kot vertikalnem položaju ter kontaktno in brezkontaktno. Rokovanje z Soyer napravami za natančno varjenje čepov je zelo enostavno. Varilna naprava za kapacitivno varjenje čepov vam omogoča precejšnjo mobilnost, saj vgrajen akumulator poskrbi, da vam na težje dostopnih krajih za natančno varjenje čepov ni potrebno uporabiti kablov.


Induktivno varjenje čepov


Za induktivno varjenje čepov vam v našem podjetju ponujamo kakovostne Soyer varilne naprave. Te varilne naprave sodijo med vrhunske profesionalne izdelke za induktivno varjenje čepov. Varilna pištola za varjenje čepov, ki je del kompleta, vam bo omogočila, da boste v varjenju res uživali. Na napravi se da nastaviti tudi čas varjenja, tako da je natančno varjenje čepov zagotovljeno. S Soyer varilno napravo lahko induktivno varjenje čepov izvajate pod keramiko in pod zaščitnim plinom. Nekatere različice v naši ponudbi vam ne samo omogočajo induktivno varjenje čepov temveč tudi varjenje z oplaščeno elektrodo in TIG varjenje. Če primerjamo Soyer naprave za induktivno varjenje čepov s klasičnimi izvori toka, so Soyer naprave za natančno varjenje čepov precej lažje, kar vam veliko pripomore pri mobilnosti.


Varilna pištola za varjenje čepov ter vijaki in čepi za varjenje


Varilna pištola za varjenje čepov je enostavna za uporabo, lepo sede v roko in je narejena iz odpornega sintetičnega materiala. Varilna pištola za varjenje čepov vam ponujamo v več različicah, ki so prilagojene za delo v različnih okoljih. Vijaki in čepi za varjenje so z uporabo varilne pištole z veliko natančnostjo umeščeni na prava mesta. Vijaki in čepi za varjenje iz ponudbe našega podjetja so vam na voljo v različnih dimenzijah in iz različnih materialov. Vijaki in čepi za varjenje so na voljo z navoji ali brez navojev.


VIRS d.o.o. | Varilne naprave za kapacitivno varjenje čepov in induktivno varjenje čepov: