Pošlji povpraševanje

Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec


Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec vam pomagajo pri učinkovitejšemu varjenju. Oprema za varjenje podjetja Virs vam lahko olajša delo in pospravljanje.


Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec


Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec so nepogrešljiva oprema za varjenje. Spreji za varjenje, ki jih ponuja naše podjetje, so brezsilikonski, brez vonja ter brez FCKW in CKW. V naši ponudbi se nahajajo tudi Eko spreji za varjenje, z istimi lastnostmi kot navadni spreji za varjenje, samo da so še brez voska in imajo korozijske inhibitorje. Pri varjenju nastajajo obrizgi in se sprijemajo na šobah gorilnika in varjencih - spreji za varjenje to sprijemanje učinkovito preprečijo. Za preprečevanje sprijemanja obrizgov na kontaktnih in plinskih šobah gorilnika se uporablja mast proti obrizgom. Tekočina proti obrizgom učinkovito odstrani ostanke obrizgov na opremi vaše delavnice kot so varilne mize in vpenjalne mize. Za odstranitev raznih mastnih madežev vedno pride prav OPN razmaščevalec. Oljnih madežev se lahko iznebite tudi z namestitvijo odsesovalne naprave, ki filtrira oljne meglice.


Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec - uporaba pomeni prihranek


Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom, OPN razmaščevalec ter mast proti obrizgom vam bodo pomagali prihraniti denar, saj njihova uporaba pripomore k podaljšanju življenjske dobe delov gorilnika, ki se hitro izrabljajo. Spreji za varjenje in tekočina proti obrizgom so zelo učinkoviti že v majhnih količinah. V ponudbi podjetja Virs se tekočina proti obrizgom dobi v različno velikih embalažah.


Oprema za varjenje - dodatna


Oprema za varjenje (spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec) je učinkovita, cenovno ugodna rešitev. Za lažje delo vam je v našem podjetju na voljo še profesionalna dodatna oprema za varjenje kot so brusilnik elektrod in diamantna plošča za brusilnik. Brusilnik elektrod je lahka naprava, tako da jo z lahkoto prestavljate.


VIRS d.o.o. | Spreji za varjenje, tekočina proti obrizgom, OPN razmaščevalec, povezave do naše spletne strani: