Pošlji povpraševanje

Laserski rezalnik - stroji za obdelavo kovin in laserski razrez


Laserski rezalnik oziroma fiber laser je sodobna in tehnološko napredna naprava, ki služi razrezu pločevine v različnih industrijskih oziroma predelovalnih panogah. V podjetju Virs, d.o.o, se ukvarjamo z dobavljanjem naprav za lasersko in plazemsko rezanje ter rezanje z vodnim curkom. Svojim strankam želimo biti zanesljiv partner in jim nuditi celostno ponudbo: na primer laserski rezalnik (fiber laser) za laserski razrez, ob tem pa vam ponuditi tudi strokovno svetovanje pri izbiri dodatne opreme, poskrbeti za kakovostno in dolgoročno delovanje naprave, poskrbeti za reševanje tehnoloških težav, ki jih lahko pomagajo odpraviti stroji za obdelavo kovin in laserski razrez ter zagotoviti redno pregledovanje in servisiranje sistemov.

Laserski rezalnik ali fiber laser


Stroji za obdelavo kovin - fiber laserLaserski rezalnik je danes z vključevanjem najsodobnejših tehnoloških izumov bistveno zmogljivejši kot nekdanji stroji za obdelavo kovin in nudijo mnogo več kot le enostaven laserski razrez. Fiber laser BySprint Fiber proizvajalca Bystronic je s svojim novim šestkilovoltnim laserskim izvorom dopolnil že tako izjemno pestro ponudbo. Gre za izjemen dosežek med stroji za obdelavo kovin, ki pri obdelovanju tanke in srednje debele pločevine doseg večjo rezalno hitrost kot druge podobne naprave. Tako je laserski razrez ne samo izjemno kakovostnem, ampak tudi energijsko manj potraten, obenem pa omogoča veliko fleksibilnost, saj lahko poleg pločevine razreže tudi barvne kovine.


Laserski rezalnik za fleksibilnost in kakovostne izdelke


Na vseh področjih gospodarskega delovanja je cilj tistega, ki nekaj proizvaja, da svoje delo čim bolj optimizira, kar pomeni, da stroji za obdelavo kovin zagotavljajo, da je izdelek kakovosten, izdelava pa časovno in energijsko čim manj potratna. Laserski rezalnik (fiber laser) Bysprint različnih moči vam omogoča vse to. Ker nudi izjemno fleksibilnost, boste z njim lahko razrezali tudi baker ali medenini (ter druge barvne kovine), porabil bo bistveno manj energije kot primerljive naprave, obenem pa vam zagotavljamo, da bodo izdelki vedno vrhunske kakovosti.

Virs, d.o.o. | Laserski rezalnik je vrhunec med stroji za obdelavo kovin - povezave do naše spletne strani: