Pošlji povpraševanje

CNC rezalniki: plazemski in plamenski rezalnik | CNC stroji za CNC razrez

Naše podjetje je specializirani dobavitelj opreme za varjenje in rezanje. Področje rezanja pokriva plazemsko, plamensko in lasersko rezanje ter rezanje z vodnim curkom. CNC stroji, ki jih boste našli v naši pestri ponudbi, tako tehnično kot cenovno sodijo v razred profesionalnih sistemov. S ponudbo vodilnih svetovnih proizvajalcev varilne in rezalne opreme ter tehničnim in trženjskim znanjem slovenskemu trgu nudimo učinkovite rešitve za najzahtevnejše naloge. CNC rezalniki podjetja Microstep tako temeljijo na plazemski in plamenski tehnologiji, ročni plazemski rezalnik Kjellberg pa je rezultat dolgoletnih inovacij.

Naš cilj je postati in ostati vaš sistemski partner, zato vam opreme ne bomo le prodali, pač pa vam bomo pri njenem nakupu tudi svetovali. Sodelovali bomo tudi pri reševanju tehnoloških problemov ter poskrbeli za nemoteno in dolgo delovanje sistemov, ki jih boste izbrali. Naša ekipa zaposlenih je neprecenljiva kombinacija znanja in izkušenj, saj veliko pozornosti namenjamo izobraževanju.


CNC rezalniki MICROSTEP bazirajo na plamenski in plazemski tehnologiji

CNC portalni rezalniki, ki jih je v zelo kratkem časovnem obdobju uspelo razviti in aplicirati podjetju Microstep, temeljijo na plamenski in plazemski tehnologiji. Tako plamenski kot plazemski rezalnik spremlja mnogo delovnih opcij, kot je na primer 5-osni razrez plošč, ki predstavlja rezanje pod kotom z rotatorjem, ali CNC razrez cevi in podnic na portalnem rezalniku. CNC stroji, kot sta plamenski in plazemski rezalnik, pa so tudi tisti CNC rezalniki, ki za razrez kovin in drugih materialov uporabljajo moč vodnega curka in laserski žarek.


Plazemski rezalnik Kjellberg - pionir plazemskega rezanja

Podjetje Kjellberg je najstarejši proizvajalec naprav za plazemsko rezanje na trgu in s svojimi izdelki dosega najboljšo kakovost reza. V široki paleti naprav boste med drugim našli tudi ročni plazemski rezalnik. V naši ponudbi so na voljo ročni CNC rezalniki CUTi, CUTLINE ali PA-S.

Za še več informacij pa ste vljudno vabljeni na našo spletno stran!