Pošlji povpraševanje

Varilne mize in vpenjalne mize


Varilne mize in vpenjalne mize S4 optimalnih dimenzij za vaš delovni prostor vam bodo olajšale vaš delovni ritem. V podjetju Virs vam nudimo tudi veliko dodatne opreme za varilne mize kot so magnetni čep za vpenjanje, nastavljivi kotnik za varilne mize in sornik za varilne mize.


Varilne mize in vpenjalne mize S4


Varilne mize in vpenjalne mize S4 vam v podjetju Virs ponujamo v dveh sistemih - sistem 16 in sistem 28. Varilne mize in vpenjalne mize sistema 16 so lažje in se uporabljajo za obdelavo lažjih in manjših obdelovancev, medtem ko so vpenjalne mize in varilne mize sistema 28 težje in se uporabljajo za obdelavo težjih obdelovancev - dovoljena točkovna obremenitev celo do 15 ton. Ob nakupu nove varilne mize in vpenjalne mize vam v našem podjetju priporočamo tudi nakup vpenjalnih elementov.


Varilne mize in vpenjalne mize, prilagodite jih vašemu prostoru


Varilne mize in vpenjalne mize S4 sistema 16 in 28 so različnih dimenzij, različnih višin in z različnimi nogami, tako da si lahko izberete idealno za vaš delovni prostor. Višina varilne mize je 850mm, noge pa se dajo tudi višinsko nastavljati od 550 do 1050mm.


Dodatna oprema za varilne mize


Dodatna oprema za varilne mize bo vaše delo močno olajšala in optimizirala. Ponujamo vam široko paleto kvalitetnih vpenjalnih elementov kot so magnetni čep za vpenjanje, nastavljivi kotnik za varilne mize in sornik za varilne mize. Magnetni čep za vpenjanje, nastavljivi kotnik za varilne mize in sornik za varilne mize so vam na voljo v različnih dimenzijah. Dodatna oprema za varilne mize je zelo raznolika, zato so vam za dodatna vprašanja vedno na voljo strokovnjaki našega podjetja. Glede na to, da so luknje na varilni mizi razporejene mrežasto, je vpeti nastavljivi kotnik za varilne mize, magnetni čep za vpenjanje in sornik za varilne mize res zelo enostavno. Tekočina proti obrizgom in OPN razmaščevalec pa vam bosta vaš delovni prostor pomagala obdržati čist. Da boste lažje delali, si v prostor ne pozabite namestiti odsesovalne naprave. V našem podjetju nas skrbi za varnost naših strank, zato vam priporočamo, da kupite varilne maske in zaščitne rokavice.


Varilne mize in vpenjalne mize - plošče


Varilne mize in vpenjalne mize so običajno narejene iz ST 52/3 pločevine, na spodnji strani dodatno ojačane, da je nosilnost varilne mize in vpenjalne mize večja. Na vašo željo in proti doplačilu so lahko plošče varilne mize in vpenjalne mize iz CrNi pločevine, kjer lahko obdelujete legirane materiale, ali plazma nitrirane pločevine (velika trdota). V sistemu 16 je debelina plošče varilne mize in vpenjalne mize 12 mm, v sistemu 28 pa 24-26 mm.

VIRS d.o.o. | Kvalitetne varilne mize in vpenjalne mize, povezave do naše spletne strani: