Pošlji povpraševanje

TIG varilni aparati - vrhunska varilna oprema

Varjenje je spajanje različnih delov v celoto tako, da se staljeni material v bližini obeh površin strdi. Za doseganje odličnih rezultatov potrebujete vrhunski TIG varilni aparat. V podjetju Virs, ki je dobavitelj različne opreme za varjenje in rezanje, vam zagotavljamo, da so naši TIG varilni aparati smiselna odločitev, ki bo zadovoljila še tako zahtevnega varilca. Zadovoljni TIG varilci so zagotovilo za kakovost naših izdelkov!


TIG varjenje - elektroobločno varjenje v zaščitni atmosferi plinov

TIG varjenje (Tungsten inert gas) imenujemo posebno vrsto elektroobločnega varjenja, ki se odvija v zaščitni atmosferi plinov, največkrat argona in helija. TIG varilec mora poskrbeti za kratko razdaljo obloka, hkrati preprečiti stik med obdelovancem in elektrodo. To je tudi razlog, da je varjenje s TIG varilnimi aparati relativno zahteven postopek. Poleg tega morajo TIG varilci pri delu uporabljati obe roki - v eni TIG varilni aparat oz. njegov gorilnik , v drugi pa material za zapolnjevanje vara.


TIG varilni aparati - široka uporabnost za različne priložnosti

TIG varjenje oziroma TIG varilni aparati imajo zelo široko uporabnost. Pravzaprav jih lahko uporabljate za varjenje tako rekoč vseh materialov, od visoko legiranega jekla do lahkih kovin in njihovih zlitin ter barvnih kovin, najpogosteje pa ta postopek TIG varilci uporabljajo za varjenje magnezijevih, aluminijevih in bakrovih zlitin. TIG varilni aparat je zelo primeren tudi za varjenje tankega nerjaveče ga jekla.


TIG varilni aparati - pestra paleta za uspešno TIG varjenje

TIG varilni aparat je splošna oznaka za pisano paleto različnih TIG varilnih aparatov, ki olajšajo še tako zahtevno nalogo. V ponudbi podjetja Virs je 20 vrhunskih aparatov Kemppi. Izberite enega izmed njih in tudi vi postanite zadovoljni TIG varilec! Poleg tega, da so v podjetju Virs na voljo vrhunski TIG varilni aparati, vam ponujamo seveda tudi vse, kar potrebujete za TIG varjenje, od nadomestnih gorilnikov in kap zanje do stročnic, keramičnih plinskih šob, usmerjevalcev plina, izolacijskih obročev in TIG elektrod.


Virs | TIG varilni aparati, TIG varilni aparat, TIG varilci, TIG varilec, TIG varjenje - povezave do naše spletne strani:

- TIG varilni aparati
- TIG varilni aparat
- TIG varilci
- TIG varilec
- TIG varjenje