Varilni stroj | Varilni aparat Kemppi in drugi odlični varilni stroji

Varilni stroji, ki jih ponujamo v našem podjetju, so delo proizvajalca Kemppi, enega vodilnih dobaviteljev elektroobločne varilne opreme. Varilni stroj Kemppi bo zadovoljil potrebe vsakega varilca, ne glede na to, ali iščejo manjši električni varilnik ali večji varilni aparat za težko industrijo. Varilni stroji Kemppi so zasnovani tako, da so v pomoč pri uresničevanju mnogih specifičnih varilnih nalog. Zato smo prepričani, da boste pri nas dobili pravi varilni stroj tudi za vašo delovno nalogo. Ponudba med drugim zajema varilni stroj za MIG/MAG varjenje, varilni aparat za TIG varjenje in električni varilnik. Vsi modeli so izdelani na Finskem in so vrhunske kakovosti.


Varilni stroj MIG/MAG – pravo varilno zadovoljstvo za varilce, ki stremijo h kakovosti

Pri MIG/MAG-varjenju gre za ustvarjanje električnega obloka s pomočjo varilnega izvora. Pri MIG-varjenju se uporablja inertni plin, ki kemijsko ne reagira z varjencem. Pri MAG-varjenju pa se uporablja aktivni plin, ki kemijsko reagira z varjencem. Varilni stroji MIG/MAG so rezultat najsodobnejše tehnologije, kar izdelkom omogoča intuitiven nadzor in dovršeno delovanje. Zato je varilni aparat Kemppi za MIG/MAG-varjenje zasnovan brez kompromisov in je izdelan za varilce z ostrim očesom za kakovost.


Varilni stroji TIG za profesionalne varilce

Pri TIG-varjenju se električni oblok ustvari med netaljivo volframovo elektrodo in varjencem. Kot zaščitni plin se uporablja inertni plin, ki ne reagira z zvarom. Različne TIG-tehnike zajemajo varjenje z enosmerno in izmenično napetostjo ter pulzno TIG-varjenje. Varilni aparat za TIG-varjenje je namenjen profesionalnim varilcem, ki natančno vedo, kaj želijo. Natančen vžig ter mehak in stabilen oblok vam bo omogočil, da se boste lahko osredotočili na kvaliteto varjenja.


Varilni stroj za MMA-varjenje z oplaščeno elektrodo za zahtevnejše izzive

Varilni aparat MMA je zahtevnejši za uporabo, saj ima kovinska palica v držalu elektrode funkcijo elektrode, zato ta med varjenjem odgoreva. Prav zato pa nudi varilni stroj varilcu še dodaten izziv.

Za še več informacij pa se oglasite na naši spletni strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Industrijska ulica 4B
9220 Lendava - Lendva
Spletna stran
E-pošta
02 574 24 45
Seznam fraz
Varilni stroj, varilni aparat kemppi, varilni stroji, električni varilnik
ZEMLJEVID