Varilne maske Kemppi in zaščitne rokavice ter ostala varilna zaščitna oprema


Podjetje Virs vam nudi kakovostne varilne maske Kemppi. Za zaščito rok pri varjenju izberite zaščitne rokavice. Nudimo vam tudi varilne zavese in pregrade za varilne mize. Obvezna varilna oprema je varilna maska Kemppi. Varilna zaščitna oprema je pomembna izbira, zato izberite kakovostne varilne maske Kemppi, zaščitne rokavice, rokavice za varjenje in druge delavske rokavice, zaščitne zavese za varilne mize ter varilne zavese in pregrade. Varilne zavese znamke Cepro sledijo evropskim standardom in predpisom za zaščitne pregrade. Zavesa Cepro je prava izbira varilne pregrade. Izberite kakovostne varilne maske in zaščitne rokavice!


Varilne maske Kemppi - zaščitite svoje oči pred varilnimi iskrami


V podjetju Virs vam nudimo varilne maske finskega proizvajalca - Kemppi. Izbirate lahko med več različnimi modeli varilne maske Kemppi z različnimi zatemnitvenimi stekli. Varilna maska vam bo zaščitila oči. Varilna maska vam bo zaradi zatemnitvenega stekla omogočila tudi natančnejše varjenje. Če prisegate na samozatemnilne varilne maske, je BETA 90A varilna maska prava odločitev. V podjetju Virs vam nudimo različne samozatemnilne varilne maske. Na voljo so vam tudi varilne maske s fiksnim zatemnitvenim filtrom. Izberite svoj model varilne maske Kemppi!


Zaščitne rokavice - delavske rokavice in rokavice za varjenje


Zaščitne rokavice so poleg varilne maske osnovna varilna oprema. Delavske rokavice naj bodo trpežne. Le trpežne delavske rokavice bodo ščitile vaše roke, ki so pri varjenju najbolj izpostavljene.
V podjetju Virs lahko izberete udobne in kakovostne delavske rokavice znamke Weldas. Nudimo vam specificirane zaščitne rokavice za različne tehnike varjenja. Zaščitne rokavice za varjenje so izdelane iz različnih kož in usnja. Izberite zaščitne rokavice, ki ustrezajo varilni tehniki vaše varilne naprave.


Ostala varilna oprema - varilne zavese in pregrade


Za varilne mize vam nudimo zaščitne pregrade. Varilna zavesa znamke Cepro je trpežna varilna zaščitna oprema, izdelana po evropskem standardu. Zaščitne zavese lahko izbirate v črni, oranžni, rdeči ali zeleni barvi. Nudimo vam zaščitne zavese različnih velikosti, tudi zaščitne varilne pregrade. Varilne zavese bodo ločile delavnico od vaše varilne mize in zaščitile delovno okolje pred varilnimi iskrami. Izberite želeno barvo in dimenzijo varilne zavese in pregrade. Zavesa je poleg varilne maske Kemppi osnovna varilna oprema za oči. Pri varjenju pa ne pozabite niti na zaščitne rokavice - delavske rokavice in rokavice za varjenje. Izberite vrhunske varilne zavese in pregrade Cepro za vašo delavnico!


VIRS d.o.o. | Varilne maske, zaščitne rokavice in ostala varilna oprema, povezave do naše spletne strani: