Smučanje za novo leto vse bolj priljubljeno

December je čas za veselje in razmišljanje o letu, ki prihaja. Čas za sprostitev in nore dogodivščine na svežem snegu. Čas za svečane trenutke in za druženje s prijatelji. December pa je tudi čas, ko se večina med nami sprašuje, kam za novo leto. V zadnjem času vse več ljudi odloči za smučanje za novo leto. Ta izjemno priljubljen zimski šport je namenjen predvsem rekreaciji in zabavi, alpsko smučanje pa je postalo tudi priljubljen in atraktiven tekmovalni šport. Vse bolj priljubljeni postajajo tudi tek na smučeh in turno smučanje, hoja s smučmi in smučanje po naravnih gorskih terenih.


Nepozabno smučanje za novo leto v Sloveniji nudijo mnoga smučišča, med najbolj znanimi pa so zagotovo tista v okolici Bohinja. Ponudba za smučanje je bogata in pestra, navdušujejo pa tudi ugodne cene. S svojimi apartmaji za novo leto vas vabijo smučarski center Vogel in Kobla ter smučišča Sorica, Senožeta in Viševnik, ki ponuja zanimivo družinsko doživetje, zaokroženo z zimsko pravljico na Pokljuki.
Ste torej že kaj bližje odločitvi, kam za novo leto? Če ne, vam svetujemo, da preverite našo ponudbo.

Smučanje za novo letoUgodni paketi za smučanje z apartmaji za novo leto

Turistično društvo Bohinj se s svojim turističnoinformativnim centrom nahaja v samem turističnem centru Bohinja, petdeset metrov od Bohinjskega jezera. Trudimo se, da bi bila naša ponudba za smučanje, še zlasti za novo leto, čim bolj celovita. Zato vam ob vprašanju, kam za novo leto, posredujemo tudi informacije o namestitvah v zasebnih sobah, apartmajih in počitniških hišah. Naša pestra ponudba vključuje različne pakete, med katerimi so tudi ugodni silvestrski paketi z že vključeno smučarsko karto. Tako si lahko v Bohinju privoščite smučanje, novo leto pa pričakate v eni od številnih nastanitev. Na voljo so tako moderni kot klasični apartmaji, v katerih boste novo leto pričakali v neokrnjeni naravi, obdani z zasneženimi vrhovi. Apartmaji za novo leto nudijo idealno udobje za prijeten oddih in sprostitev.

Kam za novo leto - Bohinj vabi

Se še vedno sprašujete, kam za novo leto? Naj vam predstavimo še en razlog za obisk Bohinja. Novoletna zabava v Bohinju v svoji zimski podobi postane zasnežena pravljica s posebno energijo, ki je ne smete zamuditi. Privoščite si nepozabno smučanje in pričakajte novo leto v Bohinju. Ne pozabite izkoristiti vseh priložnosti, ki vam jih ponuja. Predvsem pa ne pozabite preveriti naše last minute ponudbe za novo leto. Apartmaji so takrat na voljo po še bolj ugodni ceni.

Vabljeni!


Turistično društvo Bohinj | Najboljša smučišča v Sloveniji