Apartma – Bohinj omogoča pestro izbiro počitniških nastanitev

Bohinjski konci so priljubljena turistična destinacija in načrtovanje počitnic se ponavadi začne z vprašanjem: Kje najeti apartma? Bohinj ponuja veliko možnosti. Na spletni strani Turističnega društva Bohinj so zbrane pregledne informacije o bohinjski turistični ponudbi, vključno s seznamom prenočišč. V priročnem iskalniku izberite želene kriterije: predvideni čas obiska, število oseb in želeno lokacijo. Rezultati iskanja z glavnimi podatki o ponudbi apartmajev (za 2 osebi in več) ter priročen zemljevid lokacij vam pomagajo pri izbiri.

Ste našli ustrezen apartma? Bohinj že vabi k raziskovanju

Bohinj leži v čudoviti okolici Triglavskega narodnega parka, sredi Julijskih Alp. V njegovem osrčju je Bohinjsko jezero, naše največje stalno naravno jezero. Celotno območje nudi kar najrazličnejše možnosti za preživljanje počitnic. Odpravite se na pohod po urejenih pohodnih poteh ali izberite kolesarsko pot, športni navdušenci se lahko preizkusite v jadralnem padalstvu, vodnih in zimskih športih. Predvsem se nadihajte svežega  gorskega zraka in oko spočijte na zeleni okolici in pogledu na dih jemajoče alpske vrhove. Bohinjski konci so dom mnogim zavarovanim živalskim in rastlinskim vrstam. Od naravnih znamenitosti navdušujejo številni slapovi in ledeniške morene, bogata je tudi kulturna dediščina – muzeji, stara kmečka in gospodarska poslopja in druga arhitekturna zapuščina. Nenazadnje ujamete še katero od tradicionalnih prireditev, kot sta jesenski Kravji bal in Praznik sira in vina. Bistvena pri doživetju nekega kraja je tudi kuhinja in v Bohinju spoznajte pestro kulinarično ponudbo.

Apartma za 2 osebi

Kaj ponuja apartma za 2 osebi?

Odvisno od vaših želja in potreb, med drugim pa so v apartmajih na voljo opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico in aparatom za pripravo kave, možnost opreme za peko na žaru in lastna kopalnica. Poskrbljeno je za brezžično povezavo (WiFi) in satelitsko ali kabelsko televizijo. Izhod na teraso ali balkon vam omogoča pogled na čudovito okolico in neokrnjeno bohinjsko naravo. Vsi apartmaji predstavljajo izhodišče za prijetne aktivnosti na prostem in izlete do priljubljenih kulturnih znamenitosti. Pare bo poleg tega morda zanimal najem apartmaja za 2 osebi s kaminom, ki bo poskrbel za doživetje pravljične zimske idile. Večina nastanitev je primerna za vsaj dve osebi, na voljo pa je tudi nekaj apartmajev za 6 oseb in več. Obsežno ponudbo apartmajev v Bohinju si lahko ogledate na spletnih straneh TD Bohinj.

Doživetje idiličnega kraja Bohinj, apartmaji ob jezeru

Med najbolj priljubljenimi naravnimi znamenitostmi bohinjskih koncev je Bohinjsko jezero. Njegova površina meri dobre tri kvadratne kilometre, ob obali pa ga obkrožimo po dobrih 11 kilometrov dolgi poti in tako opravimo prijeten dve- do triurni sprehod. Jezero omogoča še mnoge druge aktivnosti: plavanje, potapljanje, vožnjo s čolni in ribolov. Vedoželjni ljubitelji narave bodo lahko spoznavali številna geološka in geografska dejstva ter zoološke in botanične zanimivosti. Vas zanima ta plat Bohinja? Apartmaji ob jezeru, ki vam nudijo bližino jezerske okolice, se nahajajo v Ukancu, Stari Fužini, Ribičevem Lazu ...

Apartma Bohinj

Odločitev za počitniške izlete v Bohinj: najem apartmaja

Bohinjski konci so priljubljen turistični cilj za domače in tuje goste, ki želijo izkusiti pomirjujočo naravo, ponudbo raznolike lokalne hrane, možnosti športnih dejavnosti na prostem ter etnološko in kulturno  dediščino. Izbira in najem apartmaja sta odskočna deska za vsa navdihujoča doživetja, ko se na aktivnih počitnicah z raziskovalno vnemo odpravimo na izlet in spoznavamo naravne danosti ali se aktivno športno udejstvujemo. Morda pa se želimo le spočiti od naporov delovnega vsakdana in v Bohinju poiščemo mirno zavetje zasebnega apartmaja, ki nam sredi alpskega miru da vir za napolnitev baterij. Cene za najem apartmaja se gibljejo od 40 do 120 in več evrov na noč, nekaj dodatnih možnosti izbire vključuje otroško posteljico in igrišče, prisotnost hišnih ljubljenčkov itd.

Najemite apartma v Bohinju