Počitnice - Bohinj ponuja pravo zimsko doživetje in zabavo brez skrbi

Počitnice in prenočišča BohinjŽe veste, kje boste letos preživeli zimske počitnice? Bohinj vam ponuja prav vse za nepozabne aktivne počitnice. Ni boljšega kot to, da si naberete moči v naravnem ambientu z odlično kulinariko, svežim gorskim zrakom, pestro wellness ponudbo, možnostmi za rekreacijo ali sprostitev. Navdušeni bodo tudi vaši otroci, saj družinske počitnice v Bohinju obljubljajo veliko izbiro aktivnosti v naravi.
Turistično društvo Bohinj je zadolženo tako za turizem kot za posredovanje splošnih informacij in namestitev v okolici Bohinja. Prenočišče vam poiščemo v zasebnih sobah, apartmajih, hotelih, hostlih, kampu ali planinski koči.


Smučanje - Bohinj in okolica med najbolj priljubljenimi destinacijami

Zimske počitnice v Bohinju pa ne bi bile prave počitnice, če ne bi bilo poskrbljeno za najbolj priljubljen zimski šport. V tem delu Slovenije se nahajajo najbolj priljubljena smučišča v Sloveniji. Zakaj tudi ne? Obilica sonca, izjemne panorame, lepe in urejene smučarske proge so kot nalašč tudi za tiste, ki jim najbolj ustreza enodnevno smučanje. Bohinj slovi po bogati in pestri ponudbi, navdušujejo pa tudi ugodne cene - tako za smučanje kot za prenočišče. Bohinj je najbolj znan po smučarskih centrih, kot sta Vogel in Kobla. Na zimske počitnice v Bohinju pa vabijo tudi smučišča Sorica, Senožeta in Viševnik, ki obljubljajo zanimivo družinsko doživetje.
Zadnja leta vse bolj popularen šport Slovencev postaja turno smučanje, hoja s smučmi in smučanje po naravnih gorskih terenih. Najboljše možnosti za turno smučanje v Sloveniji nudi prav Bohinj oz. venec gora nad njim. Sezona turne smuke v Bohinju ob ugodnih snežnih razmerah traja od decembra pa vse do maja. Nekatere ture so lažje, na primer Rodica, vrhovi okrog Pokljuke ter nekatere ture na Komni, druge pa so lahko ekstremno zahtevne.

Prenočišče - Bohinj ponuja le najboljše po ugodni ceni

Privoščite si nepozabne aktivne družinske počitnice ali pa samo nepozabno enodnevno smučanje. Bohinj in okolica vam ponujata 1001 razlog za obisk, zato le preverite, kako ugodno lahko dobite prenočišče preko Turističnega društva Bohinj. Posredovanje namestitev je poleg splošnih informacij naša glavna dejavnost.
Naj vam predstavimo še en razlog za obisk tega dela Slovenije - silvestrovanje. Novoletna zabava (vključeno tudi prenočišče) v Bohinju v svoji zimski podobi postane zasnežena pravljica s posebno energijo, ki je ne smete zamuditi.

Vabljeni.