Novoletna zabava in zimsko doživetje brez skrbi v Bohinju

Novoletna zabava in silvestrovanjeVstop v novo leto oz. slivestrovanje nam vsem prinaša druženje, veselje, dobre želje in največ vsega dobrega. Če se še niste odločili, kje bo vaša novoletna zabava, dovolite, da vas povabimo v Bohinj, ki v svoji zimski podobi postane zasnežena pravljica s posebno energijo, ki je ne smete zamuditi in vam ponuja 1001 razlog za obisk.
Turistično društvo Bohinj se s svojim info centrom nahaja v samem turističnem centru Bohinja, le petdeset metrov od Bohinjskega jezera. Trudimo se, da bi bila naša turistična ponudba čim bolj celovita, zato vam poleg ponudbe za smučanje posredujemo tudi informacije o namestitvah v zasebnih sobah, apartmajih in počitniških hišah. Vsako leto pa se posebej potrudimo za razgibano prireditveno dogajanje, še zlasti ob prelomnici leta. Z nami bo vaša novoletna zabava nepozabna.
Zakaj torej ne bi v tej prečudoviti zimski idili vstopili v novo leto 2016? Poleg ugodne ponudbe za silvestrovanje Bohinj in njegova okolica ponujata tudi razgibano zimsko rekreacijo.

Novoletna zabava - naj vstop v novo leto obogati smučanje

Pozimi je v Bohinju čas za razna tekmovanja na lokalni in svetovni ravni: Svetovni pokal v telemarku, Svetovni pokal v biatlonu, tekmovanja v smučarskih tekih, Svetovni pokal v sankanju na naravnih progah, Evropski paraski pokal, razni borderski in smučarski dogodki, tradicionalni turni smuk z Rodice, Eurosank, tekmovanja v smučarskih skokih in še marsikaj. Ob tako pestri ponudbi ni težko sprejeti odločitve, da bi vaša novoletna zabava letos potekala ravno v Bohinju.
Novo leto in silvestrovanje bo zaokrožila bogata, pestra in cenovno ugodna ponudbo za smučanje. Vsem, ki bi želeli v Bohinju dočakati novo leto: nepozabno smučanje nudijo smučarski center Vogel in Kobla ter smučišči Sorica in Senožeta, ki bosta poskrbeli za družine in mlajše smučarje. Zanimivo družinsko doživetje, zaokroženo z zimsko pravljico na Pokljuki pa obljublja smučišče Viševnik, visokogorsko smučišče z dvema progama. Prva je primerna predvsem za začetnike, druga pa bo razveselila tudi malo bolj izkušene smučarje.

Novo leto v Bohinju - smučanje dopolnjujejo ugodni paketi za silvestrovanje

Še vedno razmišljate, kje bi letos potekala vaša novoletna zabava? Privoščite si silvestrovanje v Bohinju. V naši ponudbi boste našli ugodne pakete za novo leto, ki vključujejo apartma z že vključeno karto za smučanje. Tako lahko v Bohinju pričakate novo leto 2016, novoletna zabava pa se lahko nadaljuje na smučišču.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.