Bohinj - sobe in ostale nastanitve (koča, hostel) po ugodni ceni

Bi radi obiskali Bohinj in vas zanimajo sobe in ostale nastanitve? Poleg splošnih informacij Turistično društvo Bohinj posreduje tudi namestitve, od zasebne sobe do apartmajev in počitniških hiš. Turistično društvo se s svojim turistično-informativnim centrom nahaja v samem turističnem centru Bohinja, petdeset metrov od Bohinjskega jezera. Trudimo se za čim bolj celostno ponudbo turističnih storitev, zato naša ponudba za sobe in apartmaje v mestu Bohinj vključuje tudi različne pakete, med katerimi so ugodni silvestrski paketi z že vključeno smučarsko karto. Tako lahko v Bohinju pričakate tudi novo leto in si obenem privoščite smučanje po ugodni ceni. Vabljeni na našo spletno stran, kjer slahko preverite naše najboljše ponudbe.

Kmečki turizem BohinjKmečki turizem Bohinj - velika izbira aktivnosti v naravi

Na slovenskem podeželju se čas vrti počasneje. Raznovrstna bližina zelenih doživetij je na dosegu roke. Obiščite kmečki turizem (Bohinj in okolica) in se ob stiku z odprtimi in prijaznimi ljudmi ter neokrnjeno naravo sprostite in spet začutite samega sebe. Prepustite se harmoniji sobivanja človeka in narave ter začutite pristnost slovenskega podeželja, ki vam ga ponuja kmečki turizem Bohinj. Prijazni gostitelji vam bodo postregli z okusnimi, doma pripravljenimi jedmi in pijačo.
Poleg okusnih, doma pripravljenih jedi in pijače pa marsikateri kmečki turizem Bohinj nudi tudi zasebne sobe in apartmaje.

Dobra gostilna Bohinj za pravo kulinarično doživetje

Gostilna Danica Bohinj vam zagotavlja pravo kulinarično doživetje na odlični lokaciji s kakovostno hrano in prijaznim osebjem. Slastne in zanimive kombinacije tradicionalnih okusov dopolnjuje privlačno sodobno garniranja. V sproščenem vzdušju in ob dobri hrani boste pozabili na čas in se prepustili večeru.
Pravo domačo kulinariko in spoznavanje avtohtone gorenjske in bohinjske kulture vam ponuja tudi gostilna Rupa Bohinj. V centru vasi Stara Fužina, v bližini Bohinjskega jezera pa se nahaja pristna domača gostilna Mihovc z dolgoletno tradicijo. Odlikuje jo pristen domač videz gostilne, prijazno osebje v narodnih oblačilih in široka ponudba domače hrane.

Vas zanima, kje dobiti ugodne sobe v mestu Bohinj? Ali pa kje se nahaja dobra gostilna ali kmečki turizem? Obiščite Turistično društvo Bohinj, kjer vam bomo poleg splošnih informacij posredovali tudi namestitve - poleg zasebne sobe ali apartmaja v mestu Bohinj vam ugodno prenočišče nudita tudi planinska koča ali pa hostel.
Vabljeni!