Smučanje Vogel - smučarski center nudi ugodne cene smučarskih kart

 

Zimski čas s seboj prinese tudi najbolj priljubljen zimski šport - smučanje. Vogel in ostala smučišča v okolici Bohinja nudijo smučarjem in deskarjem na snegu razgibano zimsko rekreacijo. Smučarski center Vogel je še zlasti priljubljen za enodnevno smučanje, Vogel pa je tudi eno redkih smučišč, kjer na naravnem snegu lahko smučate vse do sredine aprila. Izjemna lokacija in veličastno naravno okolje v kombinaciji z odličnimi storitvami zagotavljajo neponovljivo izkušnjo za vse ljubitelje smučanja.


Poleg osnovne zimske ponudbe smučarski center Vogel poskrbi tudi za celosten smučarski servis – od kakovostne smučarske šole do nakupa, najema in servisa smučarske opreme. Seveda pa ne gre pozabiti tudi na udobna ležišča in okusno gostinsko ponudbo ter na zabavne in tekmovalne zimske dogodke. Navdušujejo pa tudi ugodne cene smučarskih kart.


Danes je smučanje namenjeno predvsem rekreaciji in zabavi, obenem pa je zlasti alpsko smučanje postalo priljubljen in atraktiven tekmovalni šport. Zadnja leta vse bolj popularen šport Slovencev postaja tudi turno smučanje, hoja s smučmi in smučanje po naravnih gorskih terenih.

 

 

Smučarski center VogelSmučanje – Bohinj z okolico ponuja bogato ponudbo

Ponudba za smučanje v okolici Bohinja vključuje ugodne pakete, ki jih dopolnjujejo ugodne cene smučarskih kart. V Turističnem društvu Bohinj se trudimo, da bi bila naša ponudba za smučanje čim bolj celovita, obenem pa vam posredujemo tudi informacije o namestitvah v zasebnih sobah, apartmajih in počitniških hišah. Prav tako vam posredujemo cene smučarskih kart.


Na smučanje ne vabi samo Vogel, ampak tudi smučarski center Kobla ter smučišči Sorica in Senožeta, ki bosta poskrbeli za družine in mlajše smučarje. Zanimivo družinsko doživetje, zaokroženo z zimsko pravljico na Pokljuki pa obljublja smučišče Viševnik, visokogorsko smučišče z dvema progama. Prva je primerna predvsem za začetnike, druga pa bo razveselila tudi malo bolj izkušene smučarje.
Venec gora nad Bohinjem pa nudi tudi najboljše možnosti za turno smučanje. Vogel in Komna sta v tem pogledu odlična izbira, v zadnjem času pa so turni smučarji odkrili tudi čudovite terene na Fužinarskih planinah.

 

Se sprašujete, kam se odpraviti na smučanje? Vogel in ostala smučišča v okolici Bohinja vam ponujajo 1001 razlog za obisk. Obilica sonca, izjemne panorame, lepe in urejene smučarske proge ter ugodne cene smučarskih kart so le nekateri med njimi.

Smučarski center Vogel vabi na nepozabno smučanje, zato nikar ne odlašajte. Obiščite ga.


Turistično društvo Bohinj | Enodnevno smučanje po ugodni ceni

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Turistično društvo Bohinj
Naslov
Ribčev Laz 48
Spletna stran
E-pošta
04 574 60 10
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
smučanje Vogel, smučarski center, cene smučarskih kart
ZEMLJEVID