Kljuke za žlebove | izdelava po meri

Kljuke za žlebove so poleg žlebov za streho zelo pomembne za pravilno odvajanje meteorne vode, saj je od kvalitete kljuk odvisno kako dobro bodo vaši žlebovi pričvrščeni na vašo streho in kako uspešno bodo kljubovali vsem vremenskim razmeram. Če imate posebne zahteve za izdelavo kljuk za žlebove in iščete partnerja, ki vam bo ponudil visoko kvaliteto za ugodno ceno kljuk za žlebove potem smo pri podjetju Tinde pravi naslov za vas. Namreč različne elemente za žlebove vam lahko izdelamo po naročilu izdelki za žlebove pa so garantirano visoke kvalitete.

PREVERITE PONUDBO KLJUK ZA ŽLEBOVE

Kljuke in ostali elementi za žleboveKljuke za žlebove narejene po meri

Kljuke za žlebove izdelujemo iz nerjaveče pločevine debeline 4mm in širine 20 ali 25mm. Razlikujejo se po tipu žlebov, in sicer izdelujemo elemente za žlebove pravokotne oblike in za zaokrožene žlebove za streho.
Če pa imate zahteve, ki so nestandardne in potrebujete nekoga, ki se bo z proizvodnjo izdelkov za žlebove znal prilagoditi vašim željam potem smo pravi naslov za vas. Tinde je na trgu že vrsto let znan kot izjemno fleksibilen partner, ki se zna prilagoditi svojim kupcem. Tako smo prva izbira kupcev z nadstandardnimi zahtevami na področju nakupa žlebov za strehe in ostalih elementov za žlebove. Kljub izdelavi po naročilu ostaja cena kljuk za žlebove prijazna vašemu žepu.

Izbirate lahko med različnimi elementi za žlebove

Poleg tega, da vam vse v povezavi z žlebovi za strehe lahko izdelamo po naročilu se ponašamo tudi z visoko stopnjo odzivnosti, predvsem se trudimo, da vam zagotovimo kratke dobavne roke. Tako bodo vaše kljuke za žlebove v najkrajšem možnem času na vaši strehi.
Razvojno partnerstvo s svetovno priznanim podjetjem Trimo d.d. nam omogoča, da naši izdelki sledijo najsodobnejšim razvojnim trendom na področju kljuk za žlebove.
Predvsem pa se trudimo svojim kupcem ponuditi kar največ za njihov denar, in sicer visoko kvaliteto elementov za žlebove ob ugodnih cenah. Kljuke so tako izdelane iz nerjavečih materialov in vam zagotavljajo, da bodo vaši žlebovi za streho še mnogo let trdno stali na svojem mestu.