Krivljenje pločevine po nizkih cenah in izdelki iz pločevine po naročilu

Potrebujete storitve krivljenja pločevine ali iščete izdelke iz pločevine nestandardnih mer? Podjetje Tinde d.o.o. v Trebnjem je partner, ki ga iščete. Za hitro in natančno storitev prilagojeno vašim željam in pogojem bomo poskrbeli v naši delavnici za krivljenje pločevine. Cena preoblikovanja pločevine je pri nas vedno ugodna.


Krivljenje in preoblikovanje pločevineSodobne metode preoblikovanja pločevine

Preoblikovanje pločevine je področje s katerim se ukvarjamo že vrsto let, zato krivljenje pločevine izvajamo strokovno, zanesljivo in brezhibno. Preoblikovanje pločevine opravljamo na preizkušenih in najsodobnejših strojih, kjer za krivljenje pločevine uporabljamo CNC sistem. Sodobna CNC stiskalnica nam med drugim omogoča več upogibov hkrati. Tudi naši izdelki iz pločevine so izdelani na CNC strojih, ki zagotavljajo uspeh pri izdelavi zahtevnejših produktov. Svojim strankam nudimo krivljenje pločevine, cena za izdelavo različnih oblik profilov kot so L, U, Z in Omega pa je žepu prijazna. Več o krivljenju pločevine nahttp://www.tinde.si/izdelava-po-narocilu.


Pravi partner za krivljenje pločevine

V naši ponudbi za vas krivimo pločevino, zvarimo lažje jeklene konstrukcije, preoblikujemo pločevino, med našimi izdelki iz pločevine pa najdete tudi objemke za odtočne cevi premera od 60 milimetrov do 200 milimetrov, ki so izdelane iz nerjavne pločevine. Glede na način pritrditve lahko izbirate objemke s podstavkom, matico, vijakom za les ali špico. Za vas hitro dobavimo kljuke za žlebove različnih tipov, bodisi pravokotne ali zaokrožene. Posebno pa se ponašamo z nestandardnimi izdelki iz pločevine, ki so narejeni po meri tako, da ustrezajo vašim željam. Pod našimi stroji se znajde tako črna, pocinkana ali nerjaveča pločevina.