Objemka oz. cevne objemke


Objemka je pomemben element pri uspešni in dolgotrajni pričvrstitvi katerekoli cevi v vašem domovanju. Ne glede na to ali ste krovec ali klepar, ki potrebuje objemke za cevi ali pa ste domači mojster, ki se pravkar sooča s hišnimi popravili - v podjetju Tinde d.o.o. vam zagotavljamo dobavo kakovostnih objemk za cevi. Objemke so kleparski elementi, ki služijo temu, da cev ohranja lepo vodoravno linijo - imenujemo jih tudi sidra za cevi. Cevne objemke morajo biti izdelane natančno, saj morajo pri svojem delu prenašati velike sile.

VEČ O NAŠIH KLEPARSKIH IZDELKIH!


Kakšne vrste cevnih objemk izdelujemo pri nas?


Izdelujemo različne vrste cevnih objemk. Odločite se lahko za objemke iz nerjaveče pločevine debeline 1,5mm in širine 25mm. Objemke za cevi pa se razlikujejo tudi po premeru odtočne cevi in načinu pritrditve. Seveda pa se nemalokrat zgodi, da stranki ne odgovarja nobena od ponujenih dimenzij. Ne skrbite! Za vas bomo izdelali cevno objemko po naročilu.
Objemke ločimo tudi po načinu pritrditve. Pri nas lahko naročite objemke, ki se pritrdijo s podstavkom, z matico M12 ali M16 (navojna palica ni predmet dobave) ali z vijakom za les s špico. V podjetju Tinde d.o.o. nam je izjemno pomembno, da je stranka z našim delom zadovoljna in da zmeraj znova navdušujemo z novim znanjem in izzivi. Svojim kupcem ponujamo kakovostne storitve in natančno izdelavo izdelkov, kot so na primer objemke za cevi.


Ugodne objemke za cevi o katerih nas lahko povprašate kar v naši poslovalnici


Na trgu smo znani kot izjemno prilagodljivi partnerji, ki se stranki prilagodimo in ji poskusimo v kar se da veliki meri ustreči. Obiščite nas v podjetju Tinde d.o.o. v Trebnjem in se prepričajte o kakovosti cevnih objemk kar na lastne oči. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala, kakšno objemko za cev pravzaprav potrebujete. Cevne objemke se namreč razlikujejo tako po sami obliki kot tudi po namenu.


Za več informacij o objemkah za cevi smo dosegljivi tudi po telefonu


Za dodatne informacije smo dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Pošljite nam vaš načrt in v roku enega dneva vam bomo po e-pošti poslali ponudbo. Cena objemk za cevi je ugodna, vsaka objemka za cev, ki jo boste uporabili pa bo izjemno kakovostna in bo svojo nalogo opravljala vrsto let.

Preverite tudi našo ponudbo storitev fotokopiranja: https://www.vsi.si/tinde/fotokopiranje