Kleparski izdelki po meri in željah strank


Podjetje Tinde je vaš najboljši partner, ko potrebujete kleparsko storitev - krovsko kleparske izdelke ali stavbno kleparske izdelke idr., saj nudimo izjemno pester nabor produktov in storitev. Med drugim se ukvarjamo s ključavničarstvom, vrtanje, krivljenjem, preoblikovanjem pločevin, izdelavo oziroma varjenjem lažjih jeklenih konstrukcij, na voljo so pa tudi nekateri drugi kleparski izdelki. Cenik je ugoden in odvisen od posameznega dela.

krovsko kleparski izdelki


Kateri so kleparski izdelki podjetja Tinde?


kleparski izdelkiMed kleparske izdelke spada velik spekter izdelkov. Med krovsko kleparske izdelke, ki jih ponujamo, spadajo pločevinasti produkti, vezani na strešna dela in varjenje aluminija. Izdelujemo žlebove, kljuke za žlebove, objemke odtočnih cevi, jahače za pritrditev Trimo strešnih ploščic, podložne ploščice za pritrditev Trimo Invisio panelov, slemenske obrobe, sidra, pločevinaste strehe in zunanje okenske police, odtočne kotličke, odtočna kolena, strelovode, snegolove in sorodne produkte, po naročilu pa na željo strank izdelujemo tudi druge kleparske izdelke. Cenik je ugoden, ponosni pa smo tudi na svoj rezime kot zanesljivo, fleksibilno, odzivno in visokokvalitetno podjetje. Vsi stavbno kleparski izdelki so narejeni iz kakovostne pločevine (navadne pocinkane, barvane, iz aluminija itd.), po željah strank in v ogovorjenem roku.

VEČ O POŽARNI ZAŠČITI OBJEKTOV!


Kleparski izdelki invalidskega podjetja


V podjetju Tinde, kleparstvo Trebnje, delujemo tudi kot invalidsko podjetje kleparskih izdelkov, kar pomeni, da med celim poslovnim letom zaposlujemo in usposabljamo več kot 40 % invalidov ter tako skupaj s kupci ustvarjamo boljše pogoje za enakopravnost in prihodnji razvoj. Zavedamo se, da je zaposlovanje invalidov v Sloveniji večkrat oteženo, a se veselimo zmeraj hitrejšega širjenja splošnega javnega mnenja, da prav vsi, ki sodelujejo v delovnem procesu, bistveno prispevajo k narodnem gospodarstvu.


Kleparski izdelki - cenik


Cenika kleparskih izdelkov
ni mogoče postaviti na splet, saj je odvisen od posameznega dela. Kleparski izdelki so raznovrstni in čas, vložen v njihovo izdelavo, je odvisen tudi od želj strank. V podjetju Tinde se ponašamo z izjemno kakovostnimi kleparskimi izdelki, hitrostjo in fleksibilnostjo. Vsaki stranki se individualno posvetimo, ji prisluhnemo in zanjo poiščemo najprimernejšo rešitev. Ob visokokvalitetnih in ažurnih storitvah pa vam zagotavljamo tudi konkurenčen cenik kleparskih izdelkov. Prepričajte se sami in pošljite povpraševanje!