Objemka

Objemke za cevi po naročiluObjemka je pomemben element pri uspešni in dolgotrajni pričvrstitvi katerekoli cevi v vašem domovanju. Če iščete dobavitelja objemk za odtočne cevi, ki zagotavlja visok nivo kvalitete objemk za cevi za ugodno ceno, potem smo pravi naslov za vas. Naša dobava je hitra učinkovita zato se za nakup cevnih objemk pri našem podjetju odločajo tudi različni krovci in kleparji. Če pa so vaše želje za nakup objemk bolj zahtevne vam ponujamo tudi izdelavo objemke po naročilu.


Kvalitetne objemke po ugodni ceni

Iščete kje bi za nakup objemk za odtočne cevi za svoj denar dobili največ? Ne iščite več in poglejte zakaj kupci objemk za cevi že vrsto let zaupajo podjetju Tinde:

  • Z zagotavljanjem kratkega dobavnega roka in hitrega reševanja morebitnih problemov vam zagotovimo, da bodo vaše cevne objemke na vašem naslovu v najkrajšem možnem času.
  • Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam lahko zagotovimo strokovno svetovanje in tako skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vaš dom.
  • Nenehno vlaganje v razvoj in dolgoletno sodelovanje s podjetjem Trimo d.d. nam omogoča, da vam lahko tudi na področju izdelave objemke za cevi ponudimo visoko kvaliteto za ugodno ceno.
  • Nudimo vam izdelavo objemk po naročilu.

KVALITETNA IZDELAVA OBJEMK PO NAROČILU


Kakšno objemko za cev lahko kupite pri nas

Izdelujemo objemke iz nerjaveče pločevine debeline 1,5mm in širine 25mm. Objemke za cevi pa se razlikujejo tudi po premeru odtočne cevi in načinu pritrditve. V primeru, da vam nobena dimenzija in oblika objemke ne ustreza vam izdelamo objemke po naročilu.
Glede na način pritrditve pri nas lahko pri nas dobite naslednje objemke: s podstavkom, z matico M12 ali M16 (navojna palica ni predmet dobave), z vijakom za les s špico.
Če pa bi radi objemke po naročilu ali pa bi radi izkoristili kakšno drugo storitev, ki jih nudimo, je postopek nakupa preprost. Na naš elektronski naslov nam pošljete vaš načrt in roku 24 ur vam bomo poslali ponudbo. Če ste s ponudbo zadovoljni se tako po potrditvi lahko lotimo izdelave vaših objemk po naročilu. Tako hitro in preprosto je!