Cenik fotokopiranja in možnosti formata


fotokopiranjeCenik fotokopiranja
v podjetju Tinde d. o. o. je izjemno konkurenčen in ugoden, in to tudi ob barvnem fotokopiranju in fotokopiranju velikih formatov. Sodobni in kvalitetni stroji nam omogočajo, da vam ugodimo ne glede na format fotokopiranja, ki ga potrebujete. Cenik fotokopiranja se seveda razlikuje glede na dimenzije, izbirate pa lahko med najmanjšimi in največjimi formati, kar obstajajo na komercialnem trgu. Najmanjši format se imenuje A10 in je velikosti 26×37 milimetrov. Sledijo:

  • A9 (39 v 52 milimetrov),
  • A8 (52×74 milimetrov),
  • A7 (74×105 milimetrov),
  • A6 (105×148 milimetrov),
  • A5 (148×210),
  • A4 (210×297 milimetrov) je najpogostejša izbira pri fotokopiranju,
  • A3 (297×420 milimetrov)
  • A2 (420×594 milimetrov) ter
  • največja formata A1 (594×841 milimetrov) ter A0 (841×1189 milimetrov).


Cenik fotokopiranja za posamezen format si lahko ogledate na spletni strani: http://www.tinde.si/kontakt, če želite natančen izračun cene, pa vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje. Ko ga bomo pregledali, vam bomo ažurno odgovorili z najugodnejšim cenikom fotokopiranja, ki vas bo prepričal ravno tako kot kvaliteta!


cenik fotokopiranja


Fotokopiranje - zakaj bi se odločili za nas?


Na trgu je veliko ponudnikov fotokopiranja, vendar obstajajo številni razlogi, zaradi katerih smo in ostajamo konkurenčni. Naše storitve so izjemno kvalitetne, in to kljub ugodnemu ceniku fotokopiranja. Ne ponujamo le klasičnih A4 in A3 formatov, temveč vse od najmanjših, primernih za nalepke, do največjih, primernih za plakate, črno-belo in barvno fotokopiranje. Na enem mestu poskrbimo za študente in druge posameznike ter za podjetja, ki potrebujejo večje količine ter različne velikosti formatov.

V NAŠI PONUDBI TUDI KLEPARSKI IZDELKI


Ob tem smo razumevajoči, fleksibilni in prijazni, in nasmeh na obrazu naredi vsako poslovno sodelovanje uspešnejše. Držimo se rokov, nudimo vezavo dokumentacije in se iskreno potrudimo, da vam ugodimo v največji možni meri.


Širok spekter storitev podjetja Tinde d. o. o.


V podjetju nudimo širok spekter storitev, in to po ugodnem ceniku fotokopiranja in drugih storitev. Ob fotokopiranju vgrajujemo lastne požarne sisteme izjemne kakovosti, nudimo storitve varjenja aluminija po TIG postopku, krivljenja pločevine ter izdelujemo cevne objemke. Ne glede na vrsto storitve zmeraj stojimo za lastno kvaliteto ter težimo izključno k odličnosti!