Fotokopiranje - cena in formati


Fotokopiranje - cena je pomembna pri večini storitev in fotokopiranje ni nobena izjema. Ker smo v podjetju Tinde d. o. o. ponosni ne le na kvaliteto svojih storitev in izdelkov ter strokovnost, temveč tudi na dostopen in prijazen odnos do strank, vam omogočamo cenik fotokopiranja, ki ne bo pregloboko posegel v noben žep, to vam garantiramo!
Ponujamo kvalitetno in ažurno fotokopiranje formatov vseh velikosti - od najmanjših (dimenzij 26×37 milimetrov), ki so primerne za nalepke in kartice, do največjih A0 (dimenzij 841×1189 milimetrov), ki so primerne za plakate.
Cena fotokopiranja velikih formatov je po navadi precej draga, a ne pri nas. Pri podjetju Tinde d. o. o. boste dobili vrhunsko kvaliteto po izjemno nizki ceni. Na naši spletni strani preverite ugoden cenik fotokopiranja in se prepričajte sami.


Fotokopiranje - cenik vključuje


Tinde fotokopiranje cenaZakaj izbrati podjetje Tinde d. o. o. za fotokopiranje:
- cenik je izjemno ugoden,
- ker smo prijazni in imamo posluh za želje strank,
- ker nikoli ne rečemo: »Tega ni mogoče narediti!«,
- ker vedno vse naredimo v roku in res nikoli ne zamujamo,
- kar smo fleksibilni in razumemo, da imajo stranke različna pričakovanja; zmeraj prisluhnemo in naredimo vse, kar je v naši moči, da boste zadovoljni,
- nudimo črno-belo in barvno fotokopiranje,
- nudimo širok razpon storitev in fotokopiranje velikih formatov do A0,
- ugoden cenik fotokopiranja se navezuje tudi na plastificiranje,
- ob ugodni ceni fotokopiranja ponujamo tudi vezavo dokumentacije.


Fotokopiranje - cena in kaj še?


Nizke cene fotokopiranja lahko preverite na naši strani, presenečeni pa boste tudi nad širino fotokopirnih storitev. Tiskamo velikosti glede na želje in potrebe strank ter vse od plakatov, letakov, zloženk, brošur, menijev do dokumentacije, zapiskov in načrtov. Zaradi vrhunskih fotokopirnih strojev tiskamo na papirje različne kvalitete (tudi najvišje) in jamčimo za kakovosten končni izdelek. Nizki ceni fotokopiranja tako konkurira le še kvaliteta.

fotokopiranje cenik Tinde


Material, ki bi ga želeli fotokopirati, nam lahko prinesete osebno v poslovalnico na Prijateljevi cesti 12 v Trebnjem ali nam ga posredujete preko elektronske pošte na naslov info@tinde.si.

VEČ O FOTOKOPIRANJU