Kleparski izdelki | Kakovost na prvem mestu

Kleparski izdelki in elementiIzdelava kleparskih izdelkov zahteva dobro poznavanje materialov in večletne izkušnje na tem področju, saj gre za storitev, ki jo je potrebno opraviti kakovostno, z veliko mero zanesljivosti in natančnosti. Družba Tinde d.o.o. kleparstvo Trebnje vam že dolga leta ponuja izjemno kakovost za ugodno ceno tudi na področju kleparskih elementov. Med kleparske izdelke, ki so stalno v prodaji spadajo kljuke za žlebove, objemke odtočnih cevi in odtočne cevi do dolžine 2 m, po naročilu pa vam izdelamo tudi druge kleparske izdelke. Cenik izdelkov vam lahko po želji posredujemo, saj je cena kleparskih elementov odvisna od vaših posebnih zahtev.


Kleparski izdelki iz nerjaveče pločevine

Med našo stalno ponudbo kleparskih elementov za ugodno ceno najdete kljuke za žlebove in objemke za odtočne cevi. Kljuke za žlebove so eden izmed naših najbolj priljubljenih kleparskih elementov. Izdelujemo jih iz nerjavne pločevine debeline 4mm in širine 20 ali 25mm. Razlikujejo se po tipu žlebov, in sicer jih izdelujemo za pravokotne in zaokrožene žlebove.
Med kleparskimi izdelki, ki so v naši stalni ponudbi so tudi objemke za odtočne cevi iz nerjaveče pločevine debeline 1,5mm in širine 25mm. Objemke za cevi pa se razlikujejo po premeru odtočne cevi in načinu pritrditve. Cenik kleparskih izdelkov je odvisen od vaših zahtev in želja.

Kleparski elementi po vaši meri

V našem podjetju Tinde kleparstvo Trebnje vam lahko kleparske izdelke in ostalo izdelamo tudi po naročilu. Cenik kleparskih izdelkov je seveda prilagojen vašim željam
Izbirate lahko med kleparskimi elementi in ostalimi storitvami po meri:

  • Razrez, prebijanje, vrtanje, ...
  • Proizvodnjo kovinske galanterije
  • Različna sidra za hale
  • Podkonstrukcije za okna, svetlobne trakove in kupule (večinoma iz manjših IP profilov, kvadratnih cevi in L profilov)
  • Kleparske elemente iz pocinkane obarvane ter nerjavne pločevine.

Obrnite se na nas, saj vam poleg kvalitetnih kleparskih izdelkov s cenikom, ki vas ne bo močno udaril po žepu ponujamo tudi strokovno svetovanje in zagotavljamo hitre dobavne roke.
Če imate kakšno vprašanje o kleparskih izdelkih ali pa vas zanima točen cenik kleparskih izdelkov nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili.