Fotokopiranje v vseh velikostih in poljubnih količinah

Fotokopiranje, vezava dokumentov in zlaganje projektne dokumentacije so le nekatere od storitev, ki jih za vas opravimo v podjetju Tinde d.o.o. v Trebnjem. Potrebujete hitro opravljeno barvno fotokopiranje ali fotokopiranje velikih formatov? Pri nas vsakršno fotokopiranje in printanje ni problem, saj imamo naprave, ki vaše dokumente natisnejo v vseh velikostih, do vključno velikega plakatnega formata A0. Obrnite se ne nas, ko potrebujete hitro in zanesljivo fotokopiranje, pa naj bo to črno-belo ali barvno. Fotokopiranje in ostale tiskarske storitve za vas opravimo hitro in zanesljivo. Naj gre za printanje iz prenosnih medijev kot je USB ključek ali običajno fotokopiranje, cena za naše stranke ostaja ugodna.


Brezhibno barvno fotokopiranje in storitve po vaši meri

Barvno fotokopiranjeNaprave, ki jih uporabljamo za črno-belo ali barvno fotokopiranje ter tiskanje dokumentov, so vrhunske kakovosti in tak bo tudi končni izdelek. Fotokopiranje pa vam bomo zaračunali tako, da bo cena ugodna in vi zadovoljni. A Tinde d.o.o. se ne ukvarja zgolj s fotokopiranjem. Med naše storitve sodi tudi tiskanje vseh vrst tiskovin kot so načrti, letaki in plakati v poljubnih velikostih. Ponudimo pa vam lahko fotokopiranje velikih formatov, ki vam ga ne more omogočiti vsaka fotokopirnica. Gradivo, ki ga prinesete k nam v obdelavo, na vašo željo plastificiramo in tako vaš izdelek ustrezno zaščitimo. Za vas opravljamo tudi storitve vezave, in sicer lahko izbirate med spiralno vezavo ali toplotno vezavo. Poleg vsega naštetega pa za vas opravimo tudi zlaganje projektne dokumentacije.


Fotokopiranje po ugodni ceni

Potrebujete ugodno a kvalitetno printanje ali fotokopiranje? Cena naših storitev je konkurenčna in zagotovo ne boste razočarani nad celovito in kvalitetno opravljenimi storitvami fotokopiranja in tiskanja. Delo opravljamo vestno in natančno ter se držimo dogovorjenih rokov za izdelavo. V kolikor imate posebne želje, pa naj gre zgolj za množično fotokopiranje zapiskov, za kvalitetno barvno fotokopiranje pomembnih dokumentov ali katero koli drugo storitev, naj vas cena ne skrbi. Oglasite se v našem podjetju v Trebnjem ali nam pošljite povpraševanje za fotokopiranje in preverite naš cenik, z veseljem vam bomo pomagali.