Barvno fotokopiranje in celovite rešitve podjetja Tinde d.o.o.


Storitve podjetja Tinde d. o. o. vključujejo tudi črno-belo ali barvno fotokopiranje ter fotokopiranje vseh formatov. Cena fotokopije je konkurenčna in primerna za vsak žep, ob tem pa nudimo tudi sorodne storitve, s katerimi vam lahko ponudimo celovito rešitev.


Barvno fotokopiranje in ostala ponudba


Med storitve, povezane s fotokopiranjem, smo uvrstili:

  • hitro in kvalitetno barvno fotokopiranje,
  • črno-belo fotokopiranje,
  • plastificiranje materiala,
  • spiralno ali toplotno plastificiranje dokumentacije ter
  • zlaganje dokumentacije.

barvno fotokopiranje


Tiskamo vse vrste tiskovin od plakatov, letakov, zloženk, brošur do zapiskov in načrtov ter vseh ostalih dokumentov na željo stranke. Zaradi sodobnih in kvalitetnih fotokopirnih strojev omogočamo tudi črno-belo ali barvno fotokopiranje večjih formatov v manjših ali večjih količinah. Material za fotokopiranje nam lahko prinesete na USB ključku, DVD-ju, drugem nosilcu ali nam ga posredujete preko elektronske pošte. Ko nam sporočite svoje želje in pričakovanja, se lahko prične še fotokopiranje. Cenik je ugoden, naše storitve pa ažurne in kvalitetne.

NUDIMO TUDI KLEPARSKE IZDELKE!

PREVERITE TUDI NAŠE STORITVE POŽARNE ZAŠČITE!


Fotokopiranje različnih formatov


Zaradi sodobnih strojev imamo možnost tiskanja različnih velikosti, od manjših do zelo velikih, tako tudi barvno fotokopiranje ni omejeno le na manjši A4 ali A3 format.
Najmanjši format je A10 in je velikosti 26×37 milimetrov. Sledijo mu A9 (39 v 52 milimetrov), A8 (52×74 milimetrov), A7 (74×105 milimetrov), A6 (105×148 milimetrov) ter A5 (148×210). Format A4 je velikosti 210×297 milimetrov in je za fotokopiranje najpogostejša izbira, a lahko izberete tiskanje A3 formata, ki je velikosti 297×420 milimetrov, črno-belo ali barvno fotokopiranje formata A2 (420×594 milimetrov) ter celo največjih formatov A1 (594×841 milimetrov) ter A0 (841×1189 milimetrov), ki je največkrat uporabljen za plakate.

fotokopiranje

Zaradi prostorskih in tehnoloških pogojev omogočamo kakršnokoli fotokopiranje medtem ko cena pa se razlikuje glede na format in količino.
Celoten cenik fotokopiranja lahko preverite sami, pri morebitnih vprašanjih pa smo vam na voljo.