Kovinarstvo | širok razpon kovinarskih storitev

Kovinarstvo in kovinarske storitveKovinarstvo je poleg požarne zaščite prebojev ena izmed osnovnih storitev našega podjetja. In če iščete zanesljivega partnerja, ki najde pravo ravnotežje med kvaliteto in ceno na področju kovinarskih storitev smo pravi naslov za vas. Pri podjetju Tinde (kovinarstvo Trebnje) vam nudimo širok razpon kovinarskih storitev: krivljenje, vrtanje, prebijanje pločevine, ključavničarstvo, preoblikovanje pločevin, izdelava (varjenje) lažjih jeklenih konstrukcij in drugo. Če imate posebne zahteve, vam lahko izdelamo kovinarske izdelke po naročilu. Cenik kovinarstva in naših kovinarskih storitev je odvisen od vaših posebnih želja in zahtev.

Širok razpon kovinarskih storitev

Želite partnerja, ki se ukvarja s kovinarstvom in kovinarskimi storitvami ter je hiter in zanesljiv? Potem se obrnite na nas, saj vam poleg kvalitetnih izdelkov na področju kovinarstva s cenikom, ki vas ne bo močno udaril po žepu ponujamo tudi strokovno svetovanje in zagotavljamo hitre dobav.
Ponujamo vam kovinarstvo za vse vaše potrebe. Da bi lahko v celoti ugodili vašim željam vam ponujamo kovinarske izdelke po naročilu: (od tega je odvisen tudi cenik kovinarstva)

  • V našem podjetju Tinde kovinarstvo Trebnje izdelujemo tudi kovinske galanterije
  • Po naročilu vam lahko izdelamo kovinarske izdelke iz črne, pocinkane ter nerjavne pločevine.
  • Zagotavljamo vam kvalitetne krivljenja pločevine.

Za nami je že veliko zadovoljnih strank in vrsto let izkušenj na področju kovinarstva. Cenik storitev pa je sestavljen tako, da za svoj denar dobite kar se da največ.

Kovinarstvo in preoblikovanje kovine

Po naročilu vam zagotavljamo tudi kvalitetno krivljenje pločevine in to predvsem v najkrajšem možnem času. S pomočjo svoje sodobne CNC stiskalnice, ki omogoča več upogibov hkrati, vam zagotavljamo kvalitetne storitve krivljenja pločevine ob ugodni ceni. Nudimo vam kovinarske storitve krivljenja pločevine, in sicer izdelavo L, U, Z, Omega in drugih oblik profilov iz črne, pocinkane in nerjaveče pločevine. V hitrem času vam zagotovimo krivljenje pločevine dolžine do 4m in debeline do 8mm. Če bi si radi podrobneje ogledali cenik kovinarskih izdelkov nas kontaktirajte.
Smo majhno podjetje, kar nam omogoča, da smo bistveno hitrejši in fleksibilnejši tudi na področju kovinarstva. Predvsem pa nam omogoča, da se vsaki stranki maksimalno posvetimo, prisluhnemo in poiščemo najustreznejšo rešitev.