Računovodski servis R Fakturra - strokovne in kakovostne storitve po ugodni ceni


Računovodski servis R Fakturra nudi strokovno, kakovostno in profesionalno opravljanje računovodskih, davčnih, kadrovskih in svetovalnih storitev za samostojne podjetnike, kmete, zasebne športne delavce, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, kot tudi za mikro, mala, srednja in velika podjetja.
Z opravljanjem dejavnosti smo začeli leta 1992. V tem času smo pridobili veliko strokovnega znanja in izkušenj, katere želimo deliti z vami in vam pomagati na poti k uspehu. Z uporabo sodobnih tehnologij, nenehnim izobraževanjem in osebnim pristopom bomo lahko vaše poslovanje organizirali po vaši meri. Zadovoljstvo strank je za nas najpomembnejše, zato se trudimo biti vaš zaveznik pri premagovanju ovir na področju računovodstva in davkov.


E računovodski servis - ažurnost, varnost in dostopnost podatkov ter nižji stroški poslovanja


Posodobite svoje poslovanje in se odločite za elektronske storitve, ki vam bodo omogočile brezskrbno poslovanje kjerkoli in kadarkoli. Za dostop do vseh podatkov, potrebnih za nemoteno poslovanje, namreč potrebujete le računalnik in povezavo s spletom. E računovodski servis omogoča oddaljen dostop do lastnih baz za lažje, hitrejše in bolj racionalno delo, zato ne odlašajte in posodobite svoje poslovanje.
Spletno računovodstvo je namenjeno vsem, ki želite ažurne informacije, hkrati pa stremite k temu, da bi znižali stroške poslovanja, pa tudi tistim, ki sledite napredku in želite optimizirati svoje poslovanje. E računovodski servis R Fakturra vam s svojimi storitvami omogoča boljši pregled nad vašim poslovanjem in hitrejšo komunikacijo s poslovnimi partnerji. E računovodski servis je pametna odločitev, ki je ne boste obžalovali.


Računovodski servis R Fakturra tudi v prestolnici


E računovodski servis R Fakturra ima svoj sedež v Brezovici pri Ljubljani, računovodske storitve, npr. računovodsko svetovanje, pa opravljamo tudi v Ljubljani. Računovodski servis R Fakturra ima svoje delovne prostore v Tehnološkem parku, vse sestanke ter prevzem in dostavo dokumentov pa lahko opravimo tudi na vaši lokaciji.

e računovodski servis ljubljanaračunovodski servis ljubljana