Prevajanje in tolmačenje: tradicija in predanost za zadovoljstvo naših strank

Strokovno prevajanje in tolmačenje

Naša razlikovalna prednost se skriva v predanosti do pisane in govorjene besede, vsi naši sodelavci pa so prvovrstni strokovnjaki na svojem področju, saj imajo najmanj 5 let izkušenj in najmanj 1000 prevedenih strani s svojega strokovnega področja. To so razlogi, zaradi katerih vam ponujamo nadvse kakovostno prevajanje in tolmačenje, s katerima boste dosegli svoj namen.


Znamo se ogniti pastem slabih prevodov in tolmačenj

Prevajanje je proces, sestavljen iz korakov, ki zahtevajo natančnost, strokovnost in organiziranost. Tako pisno kot ustno prevajanje oz. tolmačenje vključujeta sodelovanje več strokovnjakov, ki poskrbijo za rabo ustrezne terminologije. Pisna besedila gredo v naši agenciji skozi štiri različne faze, preden jih spet vrnemo končnemu naročniku. Prevajalci, lektorji, redaktorji in na koncu še vodje projektov opravijo vsak svojo nalogo. Konferenčno tolmačenje oz. ustno prevajanje pa je celostna jezikovna storitev z vrhunsko usposobljenimi tolmači.


Konferenčno tolmačenje oz. ustno prevajanje

Prevajanje in tolmačenje sta pri nas izpeljana brezhibno, poleg tega pa vam ponujamo tudi vso potrebno konferenčno opremo za nemoteno in vrhunsko opravljeno tolmačenje. Z našo pomočjo bo tako simultano kot konsekutivno tolmačenje potekalo nemoteno in brez kakršnih koli jezikovnih ovir, ki bi lahko vodile v morebitne nesporazume. V primeru, da potrebujete tolmačenje na poslovnih potovanjih ali mednarodnih dogodkih v tujini, pa vam omogočamo tudi spremstvo tolmačev. Pisno prevajanje, tolmačenje, lektoriranje, sodno overjeno prevajanje in najem konferenčne opreme so torej storitve, na katere smo ponosni in po katerih smo prepoznavni med našimi naročniki.


Prevajanje, tolmačenje in druge storitve opravimo kakovostno

V Juliji poskrbimo za prevajanje in tolmačenje z gospodarskega, znanstvenega in naravoslovnega področja, v procese pa vključujemo tudi lekturo naravnih govorcev. Vedno smo vam na voljo, da vam z vrhunsko usposobljenim kadrom zagotovimo kakovostne in pravočasne storitve. Ponujamo vam prevajanje in lektoriranje v kar 93 svetovnih jezikov, vsak prevedeni dokument ali druga prevajalska storitev pa bo z našo pomočjo najboljši odraz vašega podjetje. Na voljo smo vam na brezplačni telefonski številki 080 999 999, na kateri vam bodo naši strokovnjaki na podlagi vaših želja pomagali svetovati glede prevajanja, omogočamo pa vam tudi informativni izračun cene prevodov.

Prevajanje in tolmačenje sta pri nas resnično deležna največje in najboljše pozornosti, zato ne odlašajte in nas pokličite ali pošljite e-mail!