Vzglavniki za otroke - široka izbira oblik in polnil za vzglavnike

Vzglavniki s polnilom za otrokeVzglavniki za otroke v njihovem odraščanju igrajo pomembno vlogo in hkrati oblikujejo njihovo prihodnost. Vzglavnik lahko vpliva na kvaliteto otrokovega spanja, s tem pa posledično vpliva tudi na njegovo obnašanje v šolskih klopeh in doma. Dolg in kakovosten spanec je sploh za otroke odločilnega pomena, saj zagotavlja tako primeren telesni razvoj kot tudi čustveno stabilnost. Prav zaradi vseh navedenih razlogov je izbira primernega vzglavnika za otroke in antialergijskega polnila za vzglavnike še kako pomembna.

 

 

Naša ponudba visokokakovostnih vzglavnikov za otroke

V podjetju Postelja d.o.o. smo ponosni na certificirano slovensko kakovost in bogat seznam referenc (med drugim Terme Krka, Zdravilišče Laško, Sava Hotels & Resorts, Zdravstveni dom Metlika in mnogo več). Prav za malčke smo izdelali posebno serijo vzglavnika, ki je prilagojena njihovim potrebam in izdelana iz materialov vrhunske kakovosti. Vzglavnik za otroke Muc odlikujejo:

  • Manjša dimenzija
  • Antialergijsko polnilo za vzglavnik
  • Polnilo ne absorbira vode
  • Zadrga za prilagajanje količine polnila po potrebi
 
Otroški ortopedski vzglavniki
 
 

Polnila za vzglavnike po vašem okusu

Za večje otroke in odrasle imamo na voljo vrsto vzglavnikov, nad katerimi so navdušene tudi najzahtevnejše stranke. Ponujamo široko izbiro polnil za vzglavnike, med drugim:

  • Ajdov vzglavnik: polnjen z ajdovimi luščili, ki so znane po svojih antioksidantih in dajejo čvrsto podporo. Ajdov vzglavnik ne povzroča alergij in blagodejno vpliva na ožilje, težave z nespečnostjo, migrene, bolečine v vratu.
  • Pirin vzglavnik, ki zdravilno vpliva na kožo in lasišče
 

Naravne prevleke iz bombaža so nežne do vaše kože in ne povzročajo alergijskih reakcij. Ponujamo tudi ortopedske vzglavnike za močno podporo vratnega dela.

 

 

Ugoden cenik vzglavnikov za otroke in odrasle

Do cenika vseh vrst vzglavnikov, vključno z ortopedskimi vzglavniki, pa tudi drugimi izdelki iz naše ponudbe (postelje po meri, letvena dna, posteljnine) lahko dostopate preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani www.postelja.com.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
vzglavniki za otroke, polnilo za vzglavnike, ajdov vzglavnik, ortopedski vzglavniki, postelje po meri
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA