Otroške postelje iz masivnega lesa za velike in majhne otroke

 

Podjetje Postelja d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo žimnic, vzmetnic ter posteljnine. Naši izdelki so rezultat lastnega razvoja in tehnologij, pod lastno blagovno znamko pa jih prodajamo po meri kupca, ki mu pri tem tudi svetujemo. Našo ponudbo dopolnjujejo tudi izdelki, kot so posteljni okvirji in letvena dna, saj vam želimo ponuditi celovito storitev.
Posebno pozornost namenjamo tudi otrokom. Ponudimo vam lahko otroške postelje, otroške vzmetnice in žimnice, pa tudi vso pripadajočo opremo, kot so otroška posteljnina, odeja ter otroški vzglavnik. Za izdelavo postelj uporabljamo kakovosten masiven bukov in smrekov les. Les velja za naraven, zdravju in okolju prijazen material, ki ga je mogoče tudi reciklirati. Postelje iz masivnega lesa imajo kljub morebitnim selitvam dolgo življenjsko dobo. Postelje izdelujemo tudi po meri, pri čemer je za kupca dovolj že, če nam posreduje skico izdelka ali načrt z opisom.
Za vaše najmlajše smo izdelali otroško zibajočo se posteljico Klemen. Ker je zibka obešena na tekstilne nosilce, ta lahko zaniha. Ko se vaš otrok zbudi in začne premikati, s tem povzroči rahlo zibanje, ki ga umiri in zaziba nazaj v spanec.

 

Kakovostna in udobna otroška posteljnina za boljši spanec

 

Otroška postelja po meriPoleg vzmetnice in vzglavnika h kakovosti otrokovega spanja pripomore tudi udobna in kakovostna otroška posteljnina. Poleg nadvložkov in podvložkov, ki služijo kot nadgradnja žimnic in vzmetnic, je pomembna predvsem otroška odeja oz. pregrinjalo za posteljo. Med spanjem naj bi odeja delovala kakor naša druga koža, zato je nujno, da izberemo takšno odejo, ki bo dihala oz. prevajala telesno temperaturo in vlago tako, kot diha naše telo. Le s takšno odejo boste preprečili, da bi se vaš otrok pod njo pregreval, prav tako pa se pod odejo ne bo bistveno spremenila vlažnost. To pomeni, da se otrok ponoči ne bo odkrival, ker bi mu bilo vroče. Neprimerna prešita otroška odeja ima lahko zelo neprijetne posledice na zdravje vašega otroka.


Da bo vaš otrok imel čim bolj kakovosten in nemoten spanec, vam svetujemo, da izberete tkane volnene prešite odeje. Najboljša izbira je tkana otroška odeja iz MERINO volne, dobro alternativo pa predstavlja tudi prešita odeja iz domače jezersko-solčavske volne, predelane po BIO postopku. To pomeni, da ne povzroča alergij, katerih vzrok je hišni prah. V ponudbi imamo tudi prešita bombažna in sintetična pregrinjala.

 

Otroške postelje in vso ostalo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. Vabljeni!

 

Postelja d.o.o. | Kakovostne otroške lesene postelje po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroške postelje, otroška odeja, otroška posteljnina, otroški vzglavnik, pregrinjalo za posteljo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA